Drogba'dan Şampiyonluk Mesajı: Herkes Rütbesini Bilecek

Son Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Didier Drogba, sosyal medya hesabından şampiyonluk için bir mesaj yayınladı.

1,5 sezon Galatasaray forması giyen ve taraftarların sevgilisi olan Didier Drogba Galatasaray'ın şampiyonluğu için bir mesaj yayınladı.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK

Drogba paylaştığı mesajda Galatasaray'ın ezeli rakiplerini kızdıracak sözler kullandı ve 4. yıldıza atıfta bulundu. Drogba'nın paylaştığı mesajda "Aslan yürekli G. Saray taraftarını ve aslan yürekli arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes rütbesini bilecek" dedi.

MANCINI DE KUTLADI

Öte yandan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini de mesaj yayınladı ve "Galatasaray, Süper Lig şampiyonu ve dört yıldıza ulaşan ilk takım. Tebrikler!!!" ifadelerini kullandı.


TİŞÖRTLÜ GÖNDERME

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önderliğinde 20. şampiyonluğunu yaşayarak, 4. yıldızı ezeli rakibi Fenerbahçe'den önce takarken tarihi bir tişört de piyasaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı ekibin resmi kanalında moderatörlerin ve Ergin Ataman'ın üstüne giydikleri tişörtlerde ezeli rakip Fenerbahçe'ye de tarihi bir gönderme vardı. Fenerbahçe cephesinin, "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" sözünü hatırlatan tişörtte yazan ifade şöyle: "Belki bir gün herkes 4 yıldız takacak ama tarih ilk bizi yazacak!"

Kaynak: Haberler.Com