Çağla ile Emre Çocuklarının Tatillerini de Ayırdı - Son Dakika
Magazin

Çağla ile Emre Çocuklarının Tatillerini de Ayırdı

Çağla ile Emre Çocuklarının Tatillerini de Ayırdı

İki hafta önce boşanan Çağla Şikel - Emre Altuğ çiftinin çocukları önceki gün anneleriyle alışveriş merkezindeyken, dün de babalarıyla Kartalkaya'ya tatile gitti.

29.01.2015 08:55  Güncelleme: 12:17

7 yıllık evliliklerini tek celsede noktalayan Çağla Şikel ile Emre Altuğ çifti, tatil programlarını da ayırdı. Şikel, önceki gün çocukları Uzay ve Kuzey'i bakıcılarıyla bir alışveriş merkezindeki oyuncak ve çocuk eğlence merkezine götürdü.

"ÇOCUKLAR BABALARIYLA GİDECEK"

Alişan'la sunduğu sabah programının dış çekimlerine çocuklarıyla katıldığını söyleyen ünlü manken, "Sömestr tatili nedeniyle çocuklar ve eski eşinizle tatile çıkacak mızsınız?" sorusuna "Çocuklar babalarıyla gidecekler, biz daha sonra bir şeyler yapacağız" dedi.

EMRE 2 OĞLUYLA TATİL YAPTI

Testosteron isimli oyunu ve TRT 1'de sunduğu Bak Hele Bak isimli programının çekimlerine devam eden Emre Altuğ ise dün 2 oğluyla Kartalkaya'ya tatile çıkarken yoldan fotoğraf paylaştı.

Başka eve taşınan Altuğ'un boşanma stresini üzerinden attığı, yüzünün güldüğü görüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Çağla ile Emre Çocuklarının Tatillerini de Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fatih papatay: Boşanmalar normalleşti hep bu sanatçılar yüzünden 37 4 Yanıtla
  • neco: Yorumcular, siz hem elestiriyorsunuz, buda habermi , ulkenin sorunlari vs diye, hemde bu haberi acip okuyup birde yorum yapiyorsunuz. cok tutarsizsiniz. okuma gec, okudun yorum yapma. bu ne tutarsizlik, 6 4 Yanıtla
  • sengul: Çocuklar bundan böyle tenis topu muamelesi görecekler yazik .. 8 0 Yanıtla
  • deniz sezgin: hayat bunlara güzel. . . geçim derdi yok. para sıkıntısı yok. hiçbir sorunları yok. ye iç gez eğlen. en ufak canları sıkıldığındada anında boşanıveriyorlar. . . ohhh ne alaka memleket. . . 4 1 Yanıtla

Advertisement