Eşkıya'da Şahin Ağa'nın Hızır'a Koyduğu Posta İzleyenleri Mest Etti - Son Dakika
Magazin

Eşkıya'da Şahin Ağa'nın Hızır'a Koyduğu Posta İzleyenleri Mest Etti

İki haftadır ekranlardan uzak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde, Şahin Ağa ile Hızır arasındaki ipler tamamen koptu.

14.02.2018 10:22  Güncelleme: 10:27

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Şahin Ağa ile Hızır arasında patlak veren uyuşturucu krizi damga vurdu.

"VAR MISIN YOK MUSUN?"

Şahin Ağa Hızır'a uyuşturucu ticaretinde var olup olmadığını sordu. Şahin Ağa, "Bilmediğim duymak istediğim şudur. Sen bu zıkkımın ticaretinde var mısın yok musun? Var olanlarla savaşacak mısın barışacak mısın?" diye sordu.

DOSTLUKLARI BİTTİ

Hızır ise, "Bunlar burada konuşulacak konular değil" deyince ipler gerildi. Hızır'ın verdiği cevap karşısında Şahin Ağa dostluğunu bitirdi.

Eşkıya\'da Şahin Ağa\'nın Hızır\'a Koyduğu Posta İzleyenleri Mest Etti

Son Dakika Magazin Eşkıya'da Şahin Ağa'nın Hızır'a Koyduğu Posta İzleyenleri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Karasakal: Dizi baymaya başladı, uykumuz geliyor artık, masa başı evde, heyecan yok çok basit olmaya başladı, senaristler sizde iş yok bitirin yavaştan elinize yüzünüze bulaştırdınız 3 0 Yanıtla
  • Hakan Günday: Şahin Ağa ve Hızır ÇAKIRbeyli bin dostluğu çok eskilere dayanır.Çakır kurtlar vadisinde ölünce senaristler Reenkarnasyon yöntemi ile Çakır'ı karşımıza Hızır ÇAKIRbeyli olarak tekrar getirdi.şahin Ağa zaten kurtlar vadisinde ölmemişti.oyuzden onlar küssede yine barışırlar. 2 0 Yanıtla

Advertisement