Orduspor, Karşıyaka Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Orduspor, Karşıyaka Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Orduspor, Karşıyaka Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1.Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

10.09.2013 14:54

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Orduspor, Durugöl Tesisleri'nde Karşıyaka maçının hazırlıklarını teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde devam ediyor. Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Karşıyaka deplasmanından galibiyet ile dönmek istediklerini belirterek, "Karşıyaka maçına moralli bir şekilde iyi hazırlanıyoruz. Bir bay, birde milli takım arası vardı. Üç haftaya yakın bir süre dinlendik. Bu arada eksiklerimizi giderdiğimizi düşünüyoruz. Ritmimizi bozmadan Karşıyaka maçına en iyi şekilde hazırlanıp, çünkü bir hafta içinde üç maç oynayacağız. Karşıyaka, Manisaspor ve Kahramanmaraşspor takımlarıyla. İyi hazırlanıp bu üç maçtan en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz" dedi.

Lige verilen araların Orduspor'a sakatlıkların düzelmesi anlamında fayda sağladığını dile getiren Sözeri, "Lig başında bir ritim bulmuştuk. Lige verilen ara ve bay geçmemiz ritmimizi kaybetmemek adına belki biraz dezavantaj oldu ama sakatlarımız vardı. Biraz eksik oyuncularımız vardı. O anlamda bu ara yararlı oldu.Ritmimizi tekrar yakalayarak Karşıyaka maçından puan yada puanlarla ayrılıp önümüze bakacağız. Hayırlı bir sezon geçirmeye çalışacağız"diye konuştu.

Antrenman sonunda Marmaris Ordulular Derneği Başkanı Hacı Elibal, futbolculara ve teknik ekibe baklava ikram etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Karşıyaka Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement