Taraftarlar, Diyarbakırspor'un Gerçek Yerini Bulmasını İstiyor - Son Dakika
Spor

Taraftarlar, Diyarbakırspor'un Gerçek Yerini Bulmasını İstiyor

Taraftarlar, Diyarbakırspor\'un Gerçek Yerini Bulmasını İstiyor

Diyarbakırspor taraftarları, takımlarının üst liglere çıkması için birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesini istiyor.

03.03.2015 23:26

Spor toto 3.lig 2. Grubunda bulunan Yeni Diyarbakırspor'un taraftarları takımlarının üst liglere layık olduğunu, bunu gerçekleştirebilmek için birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi istendi.

Yeşil – Kırmızılı takımın 40 yıllık taraftarlarından Nejat Önal, takımlarının durumuna çok üzüldüklerini belirterek şöyle dedi:

"Artık başarısız olmamasını ve alt liglerde takımımızın futbol oynamasını istemiyoruz. 1968 Yılında kurulan kulübümüz binlerce taraftarı vardır 7 'den 70 şe taraftarı olduğumuz takımımızın artık süper ligi çıkma sezonları gelmiştir. Yönetimimizden bu konuda çok dikkatli ve titiz olmasını istiyoruz. İşin doğrusu tek kelime Diyarbakırspor'umuz üst liglere layıktır. Yeter artık alt liglerde süründüğümüz. Önceki sezonlarda 1. Ligdeki rakiplerine kök söktüren ve onların korkulu rüyası olan takımımız ne yazık ki 3.ligde mücadele ediyor. Bütün temennimiz üst liglere çıkmasıdır. Sezon başında üst lig konusu ciddi olarak ele alınsaydı. Şimdi durum böyle olmazdı. Çok şansız maçlar oynayıp, başarısız sonuçlar aldık. Aksi takdirde şimdi ligin üst sırasındaydık ve 2.lige terfi edecektik sezon sonunda. Artık bu işe birlik beraberlik içerisinde baş koyulmalı ki bir üst lige çıkılabilsin. Biz Diyarbakırspor'u alt liglerde mücadele eden bir takım olarak görmek istemiyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Taraftarlar, Diyarbakırspor'un Gerçek Yerini Bulmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement