Samsung Galaxy S7'yi Bekleyenlere Kötü Haber - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S7'yi Bekleyenlere Kötü Haber

Samsung Galaxy S7\'yi Bekleyenlere Kötü Haber

Apple'ın yeni iPhone'larının önünün kesilebileceği iddia ediliyordu.

24.06.2015 08:47
Mahmut Saral - -

Samsung'un bu yıl Galaxy S6 ve S6 Edge ile başarılı bir tablo çizdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle bu modellerde metal ve cam malzeme kullanılarak oluşturulan tasarım hatları, milyonlarca kişinin beğenisini kazandı ve "Samsung = plastik" düşüncesini ortadan kalktı diyebiliriz. Biz de sitemizde yer verdiğimiz incelemelerimizde, iki modeli de beğendiğimizi dile getirmiştik.


Dün yaptığımız haberimizde, Samsung'un Galaxy S7'i bu sene içinde satışa sunabileceğinden söz etmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz. Samsung'un kısa aralıklarla S7'yi ve yeni phablet modeli Note 5'i satışa sunma ihtimali, sektörün önemli isimlerinden Apple'ın yeni iPhone'ları için de yol kesici etki yaratabilirdi belki, ama gelen söylentilerin aslı olmadığı anlaşıldı.


Samsung, son günlerde ortaya atılan bu söylentiler üzerine ufak bir açıklama yayınladı ve Galaxy S serisi ürünleri de dahil olmak üzere ürünlerinin daha önce belirlenen çıkış dönemlerine sadık kalmaya devam edeceklerini bildirdi. S7'yi erkenden bekleyenlere böylelikle haber vermiş olalım.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S7'yi Bekleyenlere Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement