Ada Mahallesi'nde 'Bonzai' Semineri - Son Dakika
Yerel

Ada Mahallesi'nde 'Bonzai' Semineri

Ada Mahallesi\'nde \'Bonzai\' Semineri

30 Mart yerel seçimlerinde göreve başlayan Ada Mahallesi Muhtarı Halil Oral, gençleri ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla konferans düzenleyeceklerini bildirdi.

08.09.2014 12:12

30 Mart yerel seçimlerinde göreve başlayan Ada Mahallesi Muhtarı Halil Oral, gençleri ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla konferans düzenleyeceklerini bildirdi. "Mahalle Buluşmaları" projesi kapsamında Çarşamba günü saat 20: 30'da başlayacak programda " Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Bonzai " konusu ele alınacak.

Son zamanlarda gençlerin ölüm haberleriyle gündeme gelen uyuşturucu madde kullanımı konusunda Ada Mahallesi muhtarı Halil Oral, örnek bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Tavşanlı'da da yakın zamanda yaşanan üzücü olaylar karşısında duyarlılık projesi başlatan mahalle muhtarı Halil Oral, emniyet mensuplarının da katkısıyla konferans düzenleyecek.

30 Mart yerel seçimlerinde muhtarlık görevine getirilen Halil Oral, " Mahalle Buluşmaları " projesi kapsamında bu hafta altıncı toplantılarını düzenleyeceklerini söyleyerek Çarşamba günü saat 20: 30'da başlayacak seminere mahalle sakinleriyle birlikte Tavşanlılı tüm gençlerin davetli olduğunu kaydetti. Hayırlı Hizmetler Vakfı'nın yeni hizmet binasında gerçekleştirilecek toplantı hakkında bilgiler veren Oral, şunları kaydetti: "Ada mahallesi Muhtarlığı olarak göreve geldiğimiz 6 aylık dönem içinde 'Mahalle buluşmaları' kapsamında 6 ayrı etkinlik gerçekleştirdik. Ana başlık 'Mahalle Buluşmaları' olsa da aslında ilçemizle top yekün buluşuyoruz. Bu etkinlikleri sorumluluk duygusunu yüreğimizde hissederek heyecanla gerçekleştiriyoruz. Derdi toplum olanın yüreğindeki etkinliklerin bitmemesi gerektiğine inanıyoruz. Hazırlığını yaptığımız bu etkinliği iki ana başlığa ayırdık. Birincisi gençlik için büyük tehlike olarak gördüğümüz "Madde Bağımlılığı ve Bonzai" İkincisi 'Toplumsal Fedakarlık" Madde bağımlılığı ve Bonzai konusunda Emniyet Müdürlüğümüzün yetkili birimleri sunum yapacaklar. "Toplumsal Fedakarlık" konusunu Mustafa Uysal ele alacak. Tüm bunları yaparken amacımız laf olsun torba dolsun değil sosyal faydaları çoğaltmaktır."

Gençlerin madde kullanımı konusunda büyük bir tehlike altında olduğunu hatırlatan Ada Mahallesi muhtarı Halil Oral, özellikle anne ve babalarında bu programa katılarak emniyet mensuplarından bilgi alması gerektiğini söyledi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ada Mahallesi'nde 'Bonzai' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement