Başkan Çerçi'den Polis Teşkilatına Kutlama - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi'den Polis Teşkilatına Kutlama

Başkan Çerçi\'den Polis Teşkilatına Kutlama

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10.04.2015 16:32

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çerçi mesajında, "170 yıldır toplumumuzun huzur ve güveni için özverili bir şekilde canla başla ve yüksek bir vazife şuuruyla hizmet eden Türk Polis Teşkilatı'nın bütün mensuplarına kuruluş yıldönümü vesilesiyle tebrik ediyor sevgi ve selamlarımı iletiyorum." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, toplumumuzun huzur ve güveni için özverili bir şekilde canla başla çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çerçi mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Polis Teşkilatı, toplumumuzun huzur ve güven ortamını sağlama adına özverili bir şekilde canla başla çalışan hayati önemi çok büyük kurumlarımızdan birisidir. Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gerekleri doğrultusunda hareket eden Türk Polis Teşkilatı, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza etmekte ve halkla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Toplumda, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesini önleyici tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi de polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır. Türk Polis Teşkilatı, edindiği bilgi ve deneyimlerle halkın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde hizmet kalitesini sürekli arttırmaktadır. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi'den Polis Teşkilatına Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement