Görele Belediyesi "Annelere Özel" Gece Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Görele Belediyesi "Annelere Özel" Gece Düzenledi

Görele Belediyesi "Annelere Özel" Gece Düzenledi

Giresun’un Görele ilçe Belediyesi, Anneler Günü’nü annelere özel gece ile kutladı.

11.05.2014 12:13

Giresun'un Görele ilçe Belediyesi, Anneler Günü'nü annelere özel gece ile kutladı.

Görele Belediyesi tarafından Bahar Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener, AK Parti Görele Kadın Kolları Başkanı Nahide Yayla ve Göreleli bayanlar katıldı.

Tüm annelerin anneler gününü kutlayan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "Tüm anneler gerçekten çok değerli ve fedakar insanlardır. Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu unutmayıp annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız ve kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Bu gün ilk defa Belediye Başkanı olarak anneler gününü birlikte kutluyoruz. Allah hepinizden razı olsun. 30 Mart genel seçimlerinde bizi işbaşına getirdiniz. Bizde sizlere ve Görele'ye layık olmak için elimizden gelen her türlü imkanı kullanacağımıza söz veriyorum. Seçim vakti dikkatimi çeken bir şey oldu. Seçim öncesi biz birçok anketler yaptırdık ve bu anketlerden de AK Parti adayına oy veren kitlenin çoğunluğunun bayanlar olduğunu gördük. Ben bu yüzden sizlere çok şey borçluyum. Tüm annelerin anneler gününü kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum "dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Tolga Erener ve eşi Fatmagül Erener, birlikte geceye katılan tüm bayanlara karanfil dağıttı. Geceye katılan tüm kadınlar gecenin ilerleyen saatine kadar müzik eşliğinde eğlenceli saatler geçirdiler. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediyesi 'Annelere Özel' Gece Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement