Meslekte 40 Yılını Dolduran Esnaflara Plaket - Son Dakika
Yerel

Meslekte 40 Yılını Dolduran Esnaflara Plaket

Yozgat Belediyesi tarafından meslekte 40.yılını dolduran plaketleri düzenlenen törenle verildi.

07.03.2013 15:30

Yozgat Belediyesi tarafından meslekte 40. yılını dolduran plaketleri düzenlenen törenle verildi.

Nohutlu Şahin Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Başkan Yardımcıları Tevfik Bozkurt ile Serdar Açıkgöz, Belediye Meclis üyeleri ve esnaflar katıldı.

Başer, törende yaptığı konuşmada, üretime katkı sağlamanın önemli olduğunu ifade ederek, bazı esnafların bireysel, bazıları da birçok kişinin ailesine katkı sağlayarak üretim yaptığını dile getirdi.

Geçen ay belediye meclisinin gündemine alarak Yozgat merkezimizde 40 yılını dolduran esnaf ve sanatkarlara plaket verme kararını aldığını belirten Başer şunları kaydetti:

"Mesleğinizde 40 yılını, tamamlayan sizlerin ticari anlamdaki tecrübelerinden her zaman faydalanılması gerektiğini düşünüyorum. Şüphesiz ki akıl tecrübeyle güçlenir, beslenir. Tecrübe insanın en büyük yardımcısıdır. Böyle tecrübelerden uzak kalmak büyük kayıptır. Tecrübelerden yararlanmasını bilenler, geleceğe güvenle bakabilirler. Sizlere gelecekte çocuklarınıza ve torunlarınıza hediye edebileceğiniz çam sakızı çoban armağanı bu hediyeleri sizlere takdim ediyoruz. İnşallah sizin çocuklarınızda tecrübe ve azimlerinizden yararlanırlar."

Başer, konuşmasının ardından daha meslekte 40 yılını dolduran 10 esnaf ve zanaatkarlara plaketlerini verdi.

Muhabir: Özcan Güney

Yayıncı: İsmail İçer - YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meslekte 40 Yılını Dolduran Esnaflara Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement