Silvanlı Gençlere "Değerler" Anlattı - Son Dakika
Yerel

Silvanlı Gençlere "Değerler" Anlattı

Silvanlı Gençlere "Değerler" Anlattı

Dicle Üniversitesi Öğretim elemanları, liselerde verdikleri konferansta, gençlere yozlaşan ve bozulmaya yüz tutan değerlerin önemini anlattı.

28.05.2015 17:35

Dicle Üniversitesi Öğretim elemanları, liselerde verdikleri konferansta, gençlere yozlaşan ve bozulmaya yüz tutan değerlerin, akademik, bilimsel ve sosyal açıdan tekrar canlandırması gerekliliğini anlattı.

Silvan ilçesindeki liselerin tamamında gerçekleşen ve Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları Bünyamin Han, Rasim Tösten, Kasım Sezgin ve Zakir Elçiçek'in konuşmacı olarak katıldığı "Değerlerimiz" konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminer öncesi etkinliği organize eden Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay ve Silvan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ensari, akademik camianın bu tür konferanslarla gençlere çok faydalı olacağını ve üniversitelerin bu yollarla halkla ve okullarla bütünleşebileceğini ifade etti.

Milli ve manevi değerlerimizin kendi kültür ve geleneklerimizin bir parçası olduğunu ve bu değerler sayesinde tarihte bilimsel, kültürel ve sosyal alanda birçok başarıları tarih sayfalarına nakşeden bir nesil olduğumuzun altınını çizen Arş. Gör. Bünyamin Han, toplumdaki çözülmenin, ayrışmanın ve yozlaşmanın tedavisinde doğruluk, sadakat, hürmet, temizlik, sorumluluk, empati vb. değerlerimizin bir çözüm olduğunu, yaşanmış ibretlik olayları örnekleyerek gençlerle paylaştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Silvanlı Gençlere 'Değerler' Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement