Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş, Tuzlaspor’u 3-1 yenerek Play-Off’a kalmayı garantilerken, ligi şampiyon tamamlayıp 2. Lig’e direkt çıkma şansını da son 3 haftaya taşıdı.

14.04.2014 13:54

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş, Tuzlaspor'u 3-1 yenerek Play-Off'a kalmayı garantilerken, ligi şampiyon tamamlayıp 2. Lig'e direkt çıkma şansını da son 3 haftaya taşıdı. Tuzlaspor galibiyeti ve oynanan iyi futbol yüzleri güldürdü.

Diyarbakırspor A.Ş Teknik Direktörü Fethi Çokkeser,maçın başında yedikleri penaltı golüne rağmen oyundan kopmayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çokkeser, "Erken yediğimiz penaltı golüne rağmen oyun disiplininden kopmayan futbolcularımı kutluyorum. Çok güzel bir futbol ortaya koyduk. Organize ataklar ve seyir zevki veren futbol oynadık. İnanıyorum ki taraftarlarımız da bundan memnun kalmıştır. Hazırlanışı ve son vuruşları güzel 3 golle galip geldik. 2. Lig'e direkt çıkma iddiamız devam ediyor. Son ana kadar kovalayacağız. Bunu başaramazsak bu defa Play-Off'tan çıkmaya çalışacağız. Takımımız bunu başaracak güçtedir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement