Tokatspor'da Gözler Pendikspor Maçına Çevrildi - Son Dakika
Yerel

Tokatspor'da Gözler Pendikspor Maçına Çevrildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Basın Sözcüsü Demir, sahalarında oynayacakları Pendikspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

09.04.2014 13:49  Güncelleme: 14:02

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, hafta sonu sahalarında oynayacakları Pendikspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda Göztepe'ye 1-0 yenildiklerini hatırlattı.

Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Demir, "Maçtan puan veya puanlar almak istiyorduk ama olmadı. Nasip değilmiş. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Ligin bitimine az kaldı. Bir an önce alacağımız puanlarla üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında Pendikspor ile karşılaşacaklarını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Grubumuzda 5. sırada yer alan Pendikspor'u sahamızda ağırlayacağız. Zor bir maç olacak. Maçın hazırlıklarına başladık. İyi bir şekilde hazırlanacağız. Hocamız ve futbolcularımız bu maçın önemini biliyorlar. Pendikspor maçını kazanmak istiyoruz. Ligde bulunduğumuz durum Tokatspor'a yakışmıyor. Bir an önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız. Pendikspor maçına taraftarlarımızı bekliyoruz. Maça gelerek bizi 90 dakika desteklesinler." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tokatspor'da Gözler Pendikspor Maçına Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement