6. Ankara Start-Up Zirvesi Rekor Katılımla Gerçekleşti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Basın Bültenleri

6. Ankara Start-Up Zirvesi Rekor Katılımla Gerçekleşti

6. Ankara Start-Up Zirvesi Rekor Katılımla Gerçekleşti
16.05.2014 17:00

Bilkent Cyberpark ve Bilkent Üniversitesi Genç Girişiciler Kulübü ortaklığında altıncısı düzenlenen Ankara Start-Up Zirvesi rekor bir katılım ile 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü Cyberpark'ta gerçekleşti.

Bilkent Cyberpark ve Bilkent Üniversitesi Genç Girişiciler Kulübü ortaklığında altıncısı düzenlenen Ankara Start- Up Zirvesi rekor bir katılım ile 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü Cyberpark'ta gerçekleşti. Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getiren en önemli ve en büyük çaplı organizasyonlardan biri olan Zirve'de Girişimciler, yatırım alabilmek adına birbirinden başarılı projelerini yatırımcılara sundu.

Kıyasıya rekabeti, Bilkent Cyberpark Genel Müdürü Canan Çakmakçı, Galata Business Angels'dan Faruk Ömer Akarca, IS Investment'dan Eren Canarslan, lisansli melek yatırımcı ve şirket ortağım melek yatırımcı ağı başkanı Mehmet Buldurgan ve Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Örsan Örge gibi alanında uzmanlaşmış birbirinden değerli jüri üyeleri en adil şekilde değerlendirmek için ter döktü.

5 saat süren yarışın ardından mobil uygulamar için bir crowdsource kullanıcı deneyimi (User Experience - UX) platformu geliştiren Mustafa Ekrem Kenter; Testlance isimli projesi ile birincilik ipini göğüsledi ve şirket kurulum desteği, Bilkent Cyberpark'ta 6 Ay ücretsiz kuluçka ofisi, 1 yıl süresince mali danışmanlık hizmeti ve Cyberpark uzmanlarından mentorlük desteği gibi birçok değerli ödülün sahibi oldu. Bilkent Cyberpark Atölye'de 6 ay boyunca ücretsiz yer ve Cyberpark uzmanlarından mentorlük desteği ödülleri ise Zirve'nin ikincisi olan PAGS isimli projesi ile Mustafa Akın'ın oldu. Ayrıca, Objektif.im adlı projesi ile Barış Öztekin PayU özel ödülünün sahibi oldu.

Artık gelenekselleşen ve 200'ün üzerinde katılımcısıyla iple çekilen bir organizasyon olduğu kanıtlanan Ankara Start-Up'ın bir sonraki etkinliğinin önümüzdeki kış aylarında düzenlenmesi planlanıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri 6. Ankara Start-Up Zirvesi Rekor Katılımla Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement