Anadolujet'in İstanbul - Uşak Seferleri Başladı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anadolujet'in İstanbul - Uşak Seferleri Başladı

Anadolujet\'in İstanbul - Uşak Seferleri Başladı

Halkın havayolu AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı - Uşak Havalimanı arasındaki uçuşlarına 25 Mayıs 2015 itibarıyla başladı.

29.05.2015 17:59

Halkın havayolu AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı - Uşak Havalimanı arasındaki uçuşlarına 25 Mayıs 2015 itibarıyla başladı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 10.55 hareketle Uşak Havalimanı'na inen AnadoluJet uçağını; Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Uşak Milletvekili adayları Eyüp Gökhan Özekin ile Hüseyin Keskin, DHMİ Uğur Yalvaç, THY Denizli Müdürü Erkim Ağabeyoğlu ile davetli ve gazeteciler karşıladı. İlk uçuşa konuk olan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Bölümü öğrencileri de törende hazır bulundu.

AnadoluJet'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Uşak Havalimanı arasında gerçekleşecek seferleri; haftanın üç günü karşılıklı olarak pazartesi, cuma ve pazar günleri icra edilecek.

5000 yılın üzerindeki köklü tarihi ve zengin kültür mirasıyla dikkat çeken Uşak'ın kültürel ve tarihi değerleri, AnadoluJet seferleri ile birlikte daha fazla kültür turizmi tutkunu tarafından keşfedilecek.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki detaylı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezi ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anadolujet'in İstanbul - Uşak Seferleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement