Tripsta'nın yılbaşında satışı yapılan uçak biletleri üzerinden yaptığı değerlendirmede, bu yılbaşı tatilinde Türkiye'den en çok Frankfurt, Londra ve Viyana şehirlerine seyahat edildi! Işıltılı yeni yıl kutlamalarına sahne olan yakın Avrupa şehirlerini tercih edenler, uçuşları için ağırlıklı olarak Atatürk Havalimanı'nı kullandı.
Dünyanın önde gelen online seyahat acentelerinden Tripsta, yeni yılda Türkiye'den başka ülkelere yapılan uçuşları değerlendirdi. Bu yılbaşında Türkler kısa tatillerini geçirmek için yakın Avrupa'yı tercih etti. En çok satışı yapılan uçak biletlerinin ilk üç sırasında Frankfurt (yüzde 17), Londra (yüzde 13) ve Viyana (yüzde 11) yer aldı.
Viyana'yı, Odessa (yüzde 9), Amsterdam (yüzde 7), Saint Petersburg (yüzde 7), Berlin (yüzde 5) ve Madrid (yüzde 4) takip etti.
Tripsta'dan alınan verilere göre, Türkiye'den yurtdışına giden turistler en çok İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kullandı.
Uçak biletlerini Tripsta'dan alanlar Price Radar uygulamasıyla en uygun bileti en ekonomik fiyata alma şansı yakalıyor. Kullanıcıların gelecek altı ay içindeki en düşük fiyatlı uçuşu bulmasına yardım eden bir arama motoru olan Price Radar, 2500 uçuşu kapsıyor ve seyahate çıkacak olanların seçtikleri gidiş-geliş uçuşlar için en iyi fiyatı hemen görmelerini sağlıyor.
Son Dakika › Basın Bültenleri › Bu Yılbaşında En Çok Almanya, İngiltere ve Avusturya'ya Gittik - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?