Eczacıbaşı, Kültür ve Sanata 40 Yıllık Desteğini Tüm Çalışanlarıyla Kutluyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Eczacıbaşı, Kültür ve Sanata 40 Yıllık Desteğini Tüm Çalışanlarıyla Kutluyor

Eczacıbaşı, Kültür ve Sanata 40 Yıllık Desteğini Tüm Çalışanlarıyla Kutluyor

Dr.Nejat F.Eczacıbaşı öncülüğünde kurulan İKSV'yi 40 yıldır aralıksız olarak, tüm kuruluş ve çalışanlarının gönülden bağı ile destekleyen Eczacıbaşı Topluluğu, bu desteği kamuoyu ile de paylaşmak amacıyla entegre bir iletişim kampanyası hazırladı.

28.05.2012 12:20

Dr. Nejat F. Eczacıbaşı öncülüğünde kurulan İKSV'yi 40 yıldır aralıksız olarak, tüm kuruluş ve çalışanlarının gönülden bağı ile destekleyen Eczacıbaşı Topluluğu, bu desteği kamuoyu ile de paylaşmak amacıyla entegre bir iletişim kampanyası hazırladı.

Kuruluşundan itibaren, kültür, sanat, eğitim, bilim ve spor alanlarında toplumsal yaşamın gelişmesine katkıda bulunmayı sorumlulukları arasında sayan Eczacıbaşı Topluluğu, doğrudan kurduğu ya da kuruluş ve yönetiminde etkin rol aldığı kurumlar aracılığıyla toplumsal katkılarını sürdürüyor. Dr. Nejat F. Eczacıbaşı öncülüğünde kurulan İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nı tüm kuruluş ve çalışanlarının gönülden bağı ile tam 40 yıldır aralıksız destekleyen Eczacıbaşı Topluluğu'nun bu desteği, İKSV Öncü Sponsorluk iletişim kampanyasına "Eczacıbaşı, kültür ve sanatı gönülden destekliyor. Tüm çalışanlarıyla, tam 40 yıldır..." sloganıyla yansıyor.

Eczacıbaşı çalışanlarının fotoğrafları "e"de birleşiyor

Kampanya için geliştirilen ilk proje kapsamında, "www.gonuldendestekliyoruz.com" internet sitesinde Eczacıbaşı çalışanlarının fotoğrafları, kültür ve sanata yönelik desteklerinin bir yansıması olarak, festivallerin sesli harfi "e"de birleşiyor. Çalışanların yükledikleri fotoğraflarla oluşan, yaşayan, değişen "e", kültür ve sanata yönelik hiç tükenmeyen gönülden desteğin en güçlü ifadesi oluyor. İnternet ortamında oluşan bu "e", kampanyanın ikinci aşamasında Kanyon Ofis Binası'nın dış cephesinde ve şehrin farklı noktalarında İstanbullular'ı selamlamaya hazırlanıyor.

Bu filmde Eczacıbaşılılar başrolde!

Entegre iletişim kampanyasının bir diğer önemli unsuru ise, Eczacıbaşı Topluluğu bünyesindeki farklı kuruluşlardan 9 Eczacıbaşı çalışanının rol aldığı reklam filmi. Eczacıbaşı Topluluğu'nun kültür-sanata desteğini esprili bir şekilde yansıtan filmde, 40 yıldır aralıksız devam eden bu desteğin gururunu yaşayan, heyecanını paylaşan Eczacıbaşılılar, festival hazırlıklarının başrol oyuncuları olarak yer alıyor.

Filmde rol alan Eczacıbaşılılar şöyle:

Ali Atalık

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu

Dijital Pazarlama Yöneticisi

Arda Konor

Eczacıbaşı Girişim

Zincir Mağazalar Satış Yöneticisi

Baran Karadeniz

Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak

Finansman Uzmanı

Dora Olcay

Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri

Laboratuvar Bölüm Sorumlusu

Kaan Karasoy

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım

Proje Müdürü

Özge Dağyar Acarbay

Eczacıbaşı İpek Kağıt

Pazarlama Yöneticisi

Özgün Canbazoğlu

Eczacıbaşı Holding

İnovasyon Uzmanı

Seden Arzu Demir

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri

VitrA-Artema Tasarım Yöneticisi

Neslihan Darnel

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Oyuncusu

Milli Voleybolcu

Koltuğunu seç!

Ayrıca Eczacıbaşı Topluluğu, sosyal medya platformları aracılığıyla herkesi İKSV'nin 40. yaş coşkusuna ortak olmaya davet ediyor. İstanbul festivalleri süresince Eczacıbaşı Topluluğu Facebook sayfasında (www.facebook/EczacibasiToplulugu) devam eden "Koltuğunu Seç!" yarışması ve Twitter sayfasında (www.twitter.com/Eczacibasi) gerçekleşen sürpriz yarışmalar ile İstanbul festivallerine davetiye kazanmak ve bu heyecanı paylaşmak mümkün oluyor.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Eczacıbaşı, Kültür ve Sanata 40 Yıllık Desteğini Tüm Çalışanlarıyla Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement