Eyüp Sabri Tuncer'den Yepyeni Doğal Banyo Tekstil Ürünleri - Son Dakika
Basın Bültenleri

Eyüp Sabri Tuncer'den Yepyeni Doğal Banyo Tekstil Ürünleri

Eyüp Sabri Tuncer\'den Yepyeni Doğal Banyo Tekstil Ürünleri

Banyo tekstili evlere kişilik kazandıran ve kalite katan ürün gruplarının başında geliyor.1923'den bu yana birbirinden özel ürünleri ile sektörün öcülerinden olan Eyüp Sabri Tuncer, yılların deneyimi ile şimdi de Türk hamamının geleneksel...

08.07.2013 17:34

Banyo tekstili evlere kişilik kazandıran ve kalite katan ürün gruplarının başında geliyor. 1923'den bu yana birbirinden özel ürünleri ile sektörün öcülerinden olan Eyüp Sabri Tuncer, yılların deneyimi ile şimdi de Türk hamamının geleneksel ürünlerine hayat veriyor. Banyo tekstili denince akla gelen "havlu, kese, paspas, bornoz, peştamal, bone, terlik" gibi pek çok ürünü EST1923 markası altında satışa sunan Eyüp Sabri Tuncer, sade bir şıklık ile birlikte geleneksel renk ve desenlerin harmanlandığı seçenekler ile her zevke hitap ediyor.

Ev bakımı, kişisel bakım, doğal ve organik banyo ürünlerine bir de tekstil ürünlerini ekleyen Eyüp Sabri Tuncer, pamuk tarlalarından özenle toplanan yumuşacık pamuk ile üretilen EST1923 ürünleriyle cildinize yumuşacık bir dokunuş sunuyor. Yüzyıllardır süregelen Anadolu dokuma sanatının doğallığını çevre ve insan sağlığını ön planda tutan yapısı ile de hissettiriyor. Çok emici ve hızlı bir şekilde kuruyan havlu, paspas, bornoz, peştamal gibi ürünlerden ölü cilt hücrelerini arındıran, cilde parlaklık veren keselere kadar EST1923 ürünleriyle tam bir banyo keyfi yaşayacaksınız.

Türk hamam geleneğinin doğal ürünlerini ülkemizde ve dünyada tanıtmayı hedefleyen Eyüp Sabri Tuncer'in www.shop.eyupsabrituncer.com online alışveriş sitesi üzerinden banyo tekstili ürünlerine ulaşmak mümkün.

Daha fazla bilgi ve online sipariş için:

www.shop.eyupsabrituncer.com

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Eyüp Sabri Tuncer'den Yepyeni Doğal Banyo Tekstil Ürünleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement