Hayatı ve Fikirleri Paylaşmanın En Eğlenceli Yolu Pondr, Apple Store'da En İyi Yeni Uygulamalar... - Son Dakika
Basın Bültenleri

Hayatı ve Fikirleri Paylaşmanın En Eğlenceli Yolu Pondr, Apple Store'da En İyi Yeni Uygulamalar...

Hayatı ve Fikirleri Paylaşmanın En Eğlenceli Yolu Pondr, Apple Store\'da En İyi Yeni Uygulamalar...

Kullanıcıların çektikleri fotoğraflar üzerinden hızla arkadaşlarının fikirlerini alabilmelerini ve kolayca yeni diyaloglar başlatmalarını sağlayan sosyalleşme uygulaması Pondr, Apple Store'da En İyi Yeni Uygulamalar listesine girdi.

30.01.2014 17:30

Kullanıcıların çektikleri fotoğraflar üzerinden hızla arkadaşlarının fikirlerini alabilmelerini ve kolayca yeni diyaloglar başlatmalarını sağlayan sosyalleşme uygulaması Pondr, Apple Store'da En İyi Yeni Uygulamalar listesine girdi.

Pondr'ın diğer sosyal ağlardan en belirgin farkı, fikir üretimi ile görsel içerik üretimini aynı bünyede buluşturarak kullanıcılar arasındaki etkileşimi en yüksek seviyeye çıkarması. Kullanıcılar, çektikleri ya da internetten aldıkları fotoğrafı Pondr'a yerleştiriyor ve altında duygu ikonları (emoji) ya da kendi sözcüklerini kullanarak iki seçenek oluşturuyorlar. Takipçileri ise bu iki seçenekten birini onaylayarak ve isterlerse yorum ekleyerek aynı içerikle ilgili kendi fikirlerini beyan ediyor. Pondr'da sosyal ağ kullanıcılarının çok sevdiği hashtag, geotag, mention özelliklerine ek olarak anında mesaj ve fotoğraf filtreleme fonksiyonları ile çok zengin bir etkileşim ve sosyalleşme ortamı sunuluyor.

Kullanıcı sayısı olarak dünya çapında en popüler sosyal ağlar arasına girmeyi hedeflediklerini belirten Pondr'ın Kurucusu Aziz Akgül, şu açıklamayı yapıyor: "Pondr, aklınıza gelen bir fikri, üzerinde karar veremediğiniz ve arkadaşlarınızın görüşüne ihtiyaç duyduğunuz bir konuyu, fotoğraflar yardımıyla olabilecek en kısa ve yaratıcı şekilde tüm dünya ile paylaşmanızı sağlıyor. Uygulamamızın Apple Store'da En İyi Yeni Uygulamalar kategorisine girmesi bizim için gurur verici. Hedefimiz yapılacak işlevsel ve tasarıma yönelik eklemelerle Pondr'ı gittikçe daha fazla kullanıcıya ulaştırmak ve uygulama ekosisteminde 'ilk' olarak tanımlanabilecek değişikliklere imza atmak."

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Hayatı ve Fikirleri Paylaşmanın En Eğlenceli Yolu Pondr, Apple Store'da En İyi Yeni Uygulamalar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement