Pizzadan Sonra En Büyük İcat - Son Dakika
Basın Bültenleri

Pizzadan Sonra En Büyük İcat

Pizzadan Sonra En Büyük İcat

Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, mucidi olduğu enfes nefis kenar ile pizza zevkinin dozajını artırıyor.

03.11.2014 17:24

Dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, mucidi olduğu enfes nefis kenar ile pizza zevkinin dozajını artırıyor. Nefis Kenarlı pizzalarıyla tüm pizza sevenlerin gözdesi olan Little Caesars, başlattığı yeni kampanyasıyla bu eşsiz lezzeti, en cazip fiyatlarla kapınıza kadar getiriyor.

Kampanya kapsamında günlük hamuru, özel pizza sosu ve taptaze malzemeleriyle damaklarda yer eden Little Caesars'ın Spesiyal Pizzaları, nefis kenar seçeneği ile orta boyu 15 TL, büyük boyu ise 20 TL'den tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye'de yılda ortalama 80 bin Km uzunluğunda tüketilen Little Caesars'ın nefis kenarları; Mozeralla dolgusu, üzeri ister Parmesan ister susam kaplı seçenekleri ile tam 13 yıldır pizza keyfini ziyafete dönüştürüyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Little Caesars müdavimleri; Enfes ve Spesiyal Pizzaların; Acımasız Etli, Acımazsız Tavuklu, Pepperoni, Caesars Italiano, Supreme, Karışık Pizza, Çiftlik, Margarita, Akdeniz, Sucuk, Sebze, Parti ve Piknik çeşitlerinden istediğini seçebiliyor.

Little Caesars'ın diğer fırsat ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Pizzadan Sonra En Büyük İcat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement