Web Tasarım Eğitiminde Gelecek Bilişim'de… - Son Dakika
Basın Bültenleri

Web Tasarım Eğitiminde Gelecek Bilişim'de…

Web Tasarım Eğitiminde Gelecek Bilişim\'de…

Bilişim Eğitim Merkezi,  eğitim sektöründe öncü olmanın bilinci, sahip olduğu eğitim politikası ve birikim ile kariyerini web tasarımı üzerine planlamak isteyen gençlere ışık tutuyor.

04.07.2012 16:20

Bilişim Eğitim Merkezi,  eğitim sektöründe öncü olmanın bilinci, sahip olduğu eğitim politikası ve birikim ile kariyerini web tasarımı üzerine planlamak isteyen gençlere ışık tutuyor.

BEM Web Tasarım eğitimi kişisel ve kurumsal siteler yapmak isteyenlere yönelik görsel tasarım teknikleriyle web tekniklerinin etkin bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.  Şirketlerin reklam amaçlı online ilanlarını, banner adı verilen internet reklamlarını, blog, portal gibi sayfa tasarımlarını düzenlemek isteyen katılımcılar, bu eğitimle web ajanslarında iyi bir kariyer sağlayabiliyor.

Eğitim kapsamında web sayfasının tasarımından, yayınlanmasına ve yönetimine kadar olan sürecin mantığı ve uygulanması,  web sayfasının tasarımı, animasyon ve görselleştirilmesiyle ilgili teknikleri,  ftp ile yayınlama detayları,  domain seçiminde göz önünde bulundurulması gereken özelliklerin neler olduğu,  site için ne kadar büyüklükte alana ihtiyacınızın olduğunun belirlenmesi,  satın alınan hosting'e sitenin gönderilmesinde ftp programlarının nasıl kullanılacağı,  ücretsiz hosting ve domain hizmetlerinin kullanılması,  uygun hosting ve domain seçimi, sitenin arama motorlarına nasıl kaydedileceği SEO(Arama Motoru Optimizasyonu)teknikleri öğretiliyor.

Eğitim alan kursiyerler, sadece site tasarlamakla kalmıyor SEO Tekniklerini kullanarak, tasarladıkları sitenin doğru reklamını nasıl yapacaklarını öğreniyor ve Google aramalarında ön sıralara yerleşebiliyorlar.  Katılımcılar, HTML,  Dreamweaver ,  Photoshop,  Flash,   Fireworks  kullanmayı öğreniyorlar ve  her programda proje çalışmaları yapma fırsatına kavuşuyorlar.

Web Tasarım eğitimini tamamlayan kursiyerler, reklam ajanslarında, web tasarım stüdyolarında, şirketlerin web tasarım ve e-learning bölümlerinde webmaster, flash uzmanı, photoshop  uzmanı, banner tasarımcısı gibi unvanlarla çalışabilirler ya da serbest çalışmayı (Freelance) tercih edebilirler.

Eğitimin sonunda katılımcılar, Adobe Yetkili Eğitim Merkezi logosunu taşıyan Bilişim Eğitim Merkezi Katılımcı Sertifikasını alıyorlar.  Prometric Sınav Merkezinde  Adobe'nin uluslararası geçerliliğe sahip  İngilizce ve online olarak yapılan sertifikasyon sınavlarına katılarak Adobe Certified Exam belgesini kazanabilirsiniz.  Eğitim ile  ilgili daha detaylı bilgi almak için www.bilisimegitim.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Bursa, Eskişehir ve Konya Şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet veriyor. Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Sta4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olan Bilişim Eğitim Merkezi,  uluslararası fiziki standartlara uygun teknik altyapısıyla eğitimlerinde  ilgili yazılımların en güncel versiyonlarını kullanarak  öğrencilerine koşulsuz "Öğretme Garantisi" sunuyor.

Birlikte nice Bilişim'li yıllara…

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Web Tasarım Eğitiminde Gelecek Bilişim'de… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement