Amerikan Kulak Burun Boğaz Akademisi'nden Türk Doktora Onur Ödülü - Son Dakika
Dünya

Amerikan Kulak Burun Boğaz Akademisi'nden Türk Doktora Onur Ödülü

Amerikan Kulak Burun Boğaz Akademisi\'nden Türk Doktora Onur Ödülü

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Dr.

10.09.2012 11:02

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Dr. Hasan Tanyeri, her yıl düzenlenen Amerikan Kulak Burun Boğaz (KBB) Akademisi Baş ve Boyun Cerrahisi toplantısında onur ödülü aldı.

Açılış töreninden sonra konuşma yapan Dr. Hasan Tanyeri, ödülü almış olmaktan çok büyük gurur duyduğunu dile getirdi.

Bu yıl 9-12 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan toplantı, Kulak Burun Boğaz uzmanlarının en geniş katılımlı toplantısı olacak.

Toplantının dünkü oturumundan sonra İHA'ya yaptığı açıklamada ödülü almaktan büyük sevinç duyduğunu ifade eden Tanyeri, "1 ay önce Amerikan Akademisi tarafından bir mektup aldığımda oldukça sevindim. Çünkü beni yıllardır buraya düzenli yaptığım katkılardan ötürü, bu akademinin bu yılki onur ödülüne layık gördüler. Dolayısıyla o açıdan çok sevinçliyim" dedi.

Tanyeri, Amerikan Kulak Burun Boğaz Akademisi'nin yılda bir yapılan toplantısına katılımın yoğun olduğunu söyleyerek "Burada dünyanın her tarafından Kulak Burun Boğaz doktorları, birbirleriyle etkileşimde bulunarak birçok yeni şeyler öğreniyorlar. Ayrıca burada büyük bir alet parkı ve aletlerin sergilendiği fuar var. Orayı geziyoruz. Çeşitli eğitim kurslarına katılıyorum ve çeşitli seminerlere katılarak bilgimizi perçinleştiriyoruz ve bu vesileyle de eski dostlarımızı ve eski arkadaşlarımızı görme olanağımız oluyor" ifadelerinde bulundu. - WASHINGTON

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Amerikan Kulak Burun Boğaz Akademisi'nden Türk Doktora Onur Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement