Annesi ölen kuzuya yapılanlar tepki topladı ama işin aslı çok başkaymış! - Son Dakika
Dünya

Annesi ölen kuzuya yapılanlar tepki topladı ama işin aslı çok başkaymış!

Annesi ölen kuzunun başka bir koyun tarafından kabul edilmesi için sıra dışı bir yöntem denendi. Ölen kuzudan kesilen deri parçasını, annesi ölen kuzunun üzerine bağlayan ve o anları video kaydına alıp sosyal medyada paylaşan sürü sahibi, ilk başta tepki toplasa da sonradan olanları görenler tarafından takdir topladı.

28.01.2022 15:36  Güncelleme: 15:41

Annesi ölen bir kuzuyu başka bir koyunun kabullenmesi bir hayli zordur. Hayvancılıkla uğraşanlar annesi ölen kuzunun başka koyunlar tarafından kabul edilmesi için kendilerince türlü yöntemler geliştiriyor. Bu yöntemlerden biri de kuzunun kokusunun değiştirilmesi... Sosyal medyada paylaşılan bir videoda bunun örneklerinden biri gösterildi.

BAĞ KURMAK İÇİN SIRA DIŞI YÖNTEM

Yavrusu ölen koyun ile annesi ölen kuzu arasında bağ kurmak isteyen sürü sahibi, ölen kuzudan kestiği deri parçasını annesi ölen kuzunun üzerine bağladı. Bununla da yetinmeyen sürü sahibi, yavrusu ölen koyunu yere yatırıp kabullenmesini istedikleri kuzuyu üzerine sürttü.

ÖNCE TEPKİ, SONRA TAKDİR TOPLADI

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran video ilk başta tepki çekti. Ancak yapılan işlemin ardından yavrusu ölen koyunun kuzuyu sahiplendiğini görenler, sürü sahibine teşekkür etti.

Annesi ölen kuzuya yapılanlar tepki topladı ama işin aslı çok başkaymış!

Son Dakika Dünya Annesi ölen kuzuya yapılanlar tepki topladı ama işin aslı çok başkaymış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serbülent Arıcı: Neresi sıra dışı arkadaş. Hep laf ebeliği boş haber. Bu yöntemi herkes bilir. Bir şeyin sıra dışı olması için ilk defa yapılıyor ve bilinmiyor olması lazım. 11 5 Yanıtla
  • Beyhan Gunes: Böyle bir durumu takdir etmek herkese göre değil...mesela bana göre hiç değil..Bunun başka çareleri mutlaka vardır.. 1 13 Yanıtla
  • Cool Biri: Demekki neymiş öyle her gördüğünüz şey dördüğünüz gibi değilmiş, duyduğunuz da. 12 1 Yanıtla

Advertisement