Canlı yayında büyük talihsizlik! Spikerin arkasındaki ayrıntıyı fark eden milyonlarca seyirci şaşkına döndü - Son Dakika
Dünya

Canlı yayında büyük talihsizlik! Spikerin arkasındaki ayrıntıyı fark eden milyonlarca seyirci şaşkına döndü

Canlı yayında büyük talihsizlik! Spikerin arkasındaki ayrıntıyı fark eden milyonlarca seyirci şaşkına döndü

İspanya'nın en büyük televizyon kanalında yaşanan büyük talihsizlik, gündem oldu. Gazeteci Lluis Mestres'in Paskalya Bayramı'yla ilgili ayrıntıları paylaştığı esnada arka taraftaki bir yolcunun elinde tuttuğu cinsel içerikli balon, ekran başındaki seyircileri şaşırttı.

10.04.2022 15:47  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazetecilerin canlı yayın sırasında çeşitli kazalar yaşaması, mesleğin doğası olarak görülüyor. Daha önce canlı yayında kaza yapan, annesiyle karşılaşan ya da aşırı sevgi gösterisine maruz gazetecilerin, bu kez başına bambaşka bir olay geldi.

ÜLKENİN EN BÜYÜK TELEVİZYON KANALI

İspanya'nın en büyük televizyon kanalı TVE'de gazeteci Lluis Mestres'in, Paskalya Bayramı nedeniyle 14.3 milyon vatandaşın seyahati hakkında bilgileri izleyicilere aktardığı sırada inanılmaz bir talihsizlik yaşandı.

MİLYONLARCA KİŞİ DONDU KALDI

Gazetecinin, haberi anlattığı sırada arka taraftaki yolculardan birinin elindeki cinsel organ şeklindeki balon, ekran başındaki seyircileri büyük şaşkınlık içinde bıraktı. Olayın ardından kanala çok sayıda mesaj gittiği öğrenildi.

İşte o anlar:

Dev televizyon kanalında inanılmaz talihsizlik! Spikerin arkasındaki detayı fark eden milyonlarca seyirci dondu kaldı

Son Dakika Dünya Canlı yayında büyük talihsizlik! Spikerin arkasındaki ayrıntıyı fark eden milyonlarca seyirci şaşkına döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement