Cumhurbaşkanlığı Objektifinden Oğul Gül'ün Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Dünya

Cumhurbaşkanlığı Objektifinden Oğul Gül'ün Mezuniyet Töreni

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oğulları Mehmet Emre Gül'ün mezuniyet törenine katılmıştı. O anları Cumhurbaşkanlığı fotoğrafladı.

30.05.2014 18:29  Güncelleme: 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oğulları Mehmet Emre Gül'ün Harvard Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine katıldı. Gül'ün büyük gurur yaşadığı o anlar Cumhurbaşkanlığı tarafından fotoğrafladı.

ESKİ ABD BAŞKANI İLE OTURDU

Üniversitenin değişik bölümlerinden mezun olan ve aralarında Mehmet Emre Gül'ün de bulunduğu yaklaşık 6 bin öğrencinin yer aldığı törende, Cumhurbaşkanı Gül ve eşi, eski ABD Başkanı George H.W. Bush'un eşi Barbara Bush ile birlikte oturdu.

ALKIŞ TOPLADI

Cumhurbaşkanı Gül, Harvard Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı takdim edilen eski ABD Başkanı George H.W. Bush, ses sanatçısı Aretha Franklin, ekonomist Joseph E. Stiglitz, sanat tarihçisi Seymour Slive, yazar Isabel Allende ve New York Belediyesi eski Başkanı Michael Bloomberg'i alkışladı.

"AİLE ARASINDA KATILIM SAĞLADIK"

Cumhurbaşkanı Gül, törenden ayrılırken duygularını öğrenmek isteyen Türk gazetecilere, güzel bir mezuniyet töreni olduğunu ve aile arasında katılım sağladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Objektifinden Oğul Gül\'ün Mezuniyet Töreni
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Cumhurbaşkanlığı Objektifinden Oğul Gül'ün Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İHSAN KAYA: Eğer bir cumhurbaşkanı oğlunu kendi ülkesi dışında oğlunu başka bir ülkede okutuyorsa şöyle bir soru gelir aklıma ' O zaman bizim yaşadığımız ülkenin eğitimi berbat?!' 38 2 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: MERAK ETTİMDE O TÖRENE KATILMAK İÇİN KULLANDIĞI UÇAK,HARCAMA V.S KENDİ CEBİNDEN Mİ? YOKSA BİZLERİN ÖDEDİĞİ VERGİLERDEN Mİ? EĞER VERGİLERDEN SE BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ...YOK CEBİNDEN SE HAYIRLI OLSUN... 7 6 Yanıtla
  • murat kayir: bizim babamıza yakınlaşmak için biri burs vermedi ki orada okuyalım. 2 2 Yanıtla

Advertisement