Duisburg'da Kanserli Çocuklara Anlamlı Destek - Son Dakika
Dünya

Duisburg'da Kanserli Çocuklara Anlamlı Destek

Duisburg\'da Kanserli Çocuklara Anlamlı Destek

Almanya'nın Duisburg kentinde bulunan eğlence mekanı 'Ah be İstanbul' anlamlı bir girişimde bulunarak, kanserli çocuklara yardım eden Umut Yolu Derneği'ne bağış toplanmasına ev sahipliği yaptı.

03.01.2012 13:03

Almanya'nın Duisburg kentinde bulunan eğlence mekanı 'Ah be İstanbul' anlamlı bir girişimde bulunarak, kanserli çocuklara yardım eden Umut Yolu Derneği'ne bağış toplanmasına ev sahipliği yaptı. Eğlençe akşamında sanatçı Aylince öncülüğünde davetlilerden toplanan 1046 Euro, Umut Yolu Derneği başkanı Aynur Çelikdöven'e teslim edildi.

Duisburg'ta bulunan ve iki yıldır eğlence severlerin tutkusu haline gelen "Ah be İstanbul", anlamlı bir girişime ev sahipliği yaptı. Ah be İstanbul'un assolisti Aylince, kanserli çocuklar ve ailelerine yardım eden ve kanser hastası Yemenli kız Sala Al-Jamir(17) için bağış kampanyası başlatan Umut Yolu Derneği'ne bağış toplanması için öncülük yaptı. Aylince, mekanı dolduran davetlilere yardım çağrısında bulundu.

Mekanda bulunan ve duyarlılık gösteren eğlence severler bağışta bulunurken, davetliler arasında zer alan iş adamı Erol Ayar'ın da oldukça yüksek rakamla bağış yaptığı öğrenildi.

Mekanda bulunan Umut Yolu Derneği başkanı Aynur Çelikdöven, derneğin çalışmaları ve misyonu hakkında davetlilere bilgi verdı.Bağışlarıyla derneğe destek veren vatandaşlara teşekkür eden Aynur Çelikdöven, bağış toplanmasına öncülük yapan sanatçı Aylince'ye bir çiçek taktim ederek, teşekkür etti.

Aylince, gelecek dönemlerde de Umut Yolu Dernegi'ne, desteğini sürdüreceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından müziğe geçen Aylince, sevilen şarkılarıyla eğlence severleri doyasıya eğlendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Duisburg'da Kanserli Çocuklara Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement