Edremit'te çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü - Son Dakika
Dünya

Edremit'te çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangına Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne ait araçlar ve itfaiye ekipleri karadan müdahale ederken, Balıkesir-Kocaseyit Havalimanı'nda konuşlu yangın söndürme uçakları ve Edremit'te konuşlu helikopter havadan destek verdi. Sert esen rüzgar nedeniyle yayılan alevler, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

22.08.2023 13:31

BALIKESİR'in Edremit ilçesi Kaz Dağları'nda çıkan yangın havadan ve karadan 2 saatlik müdahale ile kontrol altına alındı.

Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi yakınlarında bugün saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın, kısa sürede büyüdü. Alevleri görenler durumu orman ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Edremit Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 uçak, 1 helikopter, 3 arazöz ile 1 su tankeri ve itfaiye araçları sevk edildi. Yangın, 2 saatte kontrol altına alındı.

Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Edremit\'te çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Edremit'te çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement