Fransa'da Patlama! Biri Türk İki Kişi Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fransa'da Patlama! Biri Türk İki Kişi Öldü

Fransa\'da Patlama! Biri Türk İki Kişi Öldü
16.04.2015 22:33  Güncelleme: 00:04

Fransa'da meydana gelen patlamada biri Türk, iki kişi öldü. Patlama sırasında bir Türk de ağır yaralandı.

Fransa'nın güneyinde bulunan Pont Saint Esprit şehrinde meydana gelen patlamada biri Türk iki kişi öldü, bir Türk de ağır yaralandı.

1 TÜRK ÖLDÜ, 1 TÜRK AĞIR YARALANDI

Le Dauphiné Libéré gazetesinin haberine göre, şehir merkezinde sabah saatlerinde olan ve gaz sızıntısından meydana geldiği düşünülen patlama, 3 katlı bir binanın giriş katında gerçekleşti. Patlamada ölen 2 kişiden birinin isminin Fatma Sakin Ak olduğu; aynı aileden Nurdan Ak'ın da ağır yaralı olarak Nimes Devlet Hastanesi'ne helikopter ile kaldırıldığı belirtildi.

Sabah 10 sularında meydana gelen patlamanın olduğu 3 katlı binada itfaiye ekiplerinin kontrol çalışmaları sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Fransa'da Patlama! Biri Türk İki Kişi Öldü - Son Dakika


Advertisement