Hatay'da depremde ağır hasarlı bina iş makinasının dokunuşuyla yerle bir oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da depremde ağır hasarlı bina iş makinasının dokunuşuyla yerle bir oldu

11.11.2023 09:19

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, Antakya ilçesinde ağır hasarlı bir binanın iş makinasının dokunuşuyla yerle bir olduğu anlar kameraya yansıdı. Yıkım sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

İş makinasının dokunuşuyla bina yerle bir oldu

HATAY - Depremin vurduğu Hatay'da 8 katlı ağır hasarlı binanın iş makinasının tek dokunuşuyla yerle bir olduğu anlar kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da enkaz kaldırma işlemleri aralıksız devam ediyor. Antakya ilçesi kent merkezinde enkaz kaldırma işleri neredeyse tamamlandı. Ağır hasarlı 8 katlı bir binaya önce iş makinasıyla zarar verildi ardından operatörün tek dokunuşuyla bina yerle bir oldu. Binanın yerle bir olma anı kameraya yansırken yıkım sorunsuz olarak gerçekleşti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hatay'da depremde ağır hasarlı bina iş makinasının dokunuşuyla yerle bir oldu - Son Dakika


Advertisement