Bir günde milyoner oldu! Çiftçi, 20 liraya kiraladığı tarlada 15 karatlık elmas buldu - Son Dakika
Dünya

Bir günde milyoner oldu! Çiftçi, 20 liraya kiraladığı tarlada 15 karatlık elmas buldu

Hindistan'da bir çiftçi 2,5 dolara kiraladığı tarlada 14,98 karatlık elmas bulunca bir günde milyoner oldu. Talihli çiftçinin elması sattıktan sonra yaptığı ilk şey motosiklet almak oldu.

08.12.2020 13:30  Güncelleme: 15:33

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde yaşayan 45 yaşındaki çiftçi Lakhan Yadav, yaklaşık 2,5 dolara kiraladığı 100 metrekarelik tarlada 14,98 karatlık elmas bulunca bir günde milyoner oldu.

ÖNCE, OLAĞAN DIŞI PARILTIYI FARK ETTİ

Yadav olaya ilişkin açıklamasında, toprağı sürmeye çalıştığı sırada olağan dışı parıltıyı fark ettiğini belirterek, "Taşı aldıktan sonra gerçek olduğundan emin olmak için elmas ofisine gittim. Elmas ofisindeki görevli tahminlerimi doğruladı. Böylece bir günde milyoner oldum" ifadelerini kullandı.

Bir günde milyoner oldu! Çiftçi, 20 liraya kiraladığı tarlada 15 karatlık elmas buldu

İLK İŞİ MOTOSİKLET SATIN ALMAK OLDU

Mücevher geçtiğimiz günlerde 6 milyon rupiye (yaklaşık 81 bin dolar) satılırken, Yadav'ın elması bulduktan sonra yaptığı ilk şey bir motosiklet satın almak oldu.

PARAYI BANKAYA YATIRDI

Talihli adam, kazancını israf etmemeye kararlı olduğunu söyleyerek, 4 çocuğunun geleceğini güvence altına almak için kalan parayı bankaya yatırdığını bildirdi.

Bir günde milyoner oldu! Çiftçi, 20 liraya kiraladığı tarlada 15 karatlık elmas buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bir günde milyoner oldu! Çiftçi, 20 liraya kiraladığı tarlada 15 karatlık elmas buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • . : Şans diye birşey var arkadaşlar... Bu kocaman dünya'da bu adam'la, o küçücük elmasın yanyana gelme olasılığı milyar'da bir dir. 25 0 Yanıtla
    Efe: İşte ona o şansi vereni iyi bilmeklazim 1 0 Şanslı: Hala 6 kişi öyle bir elmasa denk gelebilir. 0 0
  • ender: 81.000 dolara satmış hani milyonerdi. abartmayı mı seviyoruz yoksa rakamlarda mı yanlışlık var anlamadım :) 12 3 Yanıtla
    Ender paşa : Haberi nerenle okuduysan artık...adam hindistandan söz ediyor yerel para ile altı milyon yazıyor....ülkemizde olaydı altıbuçuk milyon yapıcaktı.....yanlışlık senin kuş beyninde..:) 0 1 cevap: 6 milyon rupi yazıyor okumadınmı? 1 0 Matematik var beyin var: 81000 USD hindistan parasına göre kaç milyon yapıyor hesaplarınız mi 0 0
  • striker: rupi milyoneri, orası hindistan :) 6 0 Yanıtla
  • mehmet ali: 6 milyon rupiye 5 0 Yanıtla
  • Dede derki: Aşağı yukarı 6000000 rupi yapar 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement