İngiltere'de kullanımına izin verilen, Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in kurucu ortağı olduğu Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in Amerikan ilaç şirketi Pfizer ile geliştirdiği Kovid-19 aşısı yarın yapılmaya başlanacak.
Aşının, ülke genelinde 50 merkezde ve öncelikli olarak bakım evinde kalanlar, bakım evi çalışanları ve 80 yaşın üstündekilere yapılacağı bildirildi.
ABD merkezli ilaç şirketi Pfizer ile Türk bilim insanları Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin Almanya'da kurduğu BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısının yüzde 95 oranında etkili olduğu duyurulmuştu.
Son Dakika › Dünya › İngiltere'de Pfizer'in BioNTech'le geliştirdiği koronavirüs aşısı yarın yapılmaya başlanacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.