İsrailli bakan Filistinli esirlere idamı önerdi - Son Dakika
Dünya

İsrailli bakan Filistinli esirlere idamı önerdi

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki kalabalığı azaltmak için Filistinli esirlere idam cezası uygulanmasını önerdi. Ben-Gvir, Filistinli esirleri terörist ilan ederken yeni inşa edilecek gözaltı yerlerinden de mutlu olduğunu söyledi.

18.04.2024 13:08  Güncelleme: 14:58

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı sağcı Itamar Ben-Gvir'den skandal bir öneri geldi. Ben-Gvir, İsrail hapishanelerindeki aşırı kalabalığa son vermek için "doğru çözümün" "terörist" olarak tanımladığı Filistinli esirlere idam cezasının uygulanması olduğunu savundu.

FİLİSTİNLİLERİ TERÖRİST İLAN EDİP ÖLÜM CEZASINI ÖNERDİ

Ben-Gvir, X hesabından açıklamada bulundu. Aşırı sağcı Yahudi Gücü partisinin lideri olan Ben-Gvir, "İsrail hükümetinin, Filistinli esirler için 936 ek gözaltı yeri inşa etmesine izin veren önerisini onaylamasından mutlu" olduğunu ifade etti.

"Ek inşaat, cezaevine daha fazla terörist alınmasını sağlayacak ve cezaevindeki tutukluluk krizine kısmi bir çözüm getirecek." diyen Ben-Gvir, hapishanelerdeki kalabalığın azaltılması için Filistinli esirlere ölüm cezasının uygulanmasını önerdi.

İsrailli bakan Filistinli esirlere idamı önerdi
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İsrailli bakan Filistinli esirlere idamı önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Reyhan Gök: Allah bin türlü belanızı verecek inşallah pislik leş insanlar Allah'ın gazabı sizide yaksın kahrolun naletlenmisler buna dur demeyenleride yaksın kahrolun İslam liderleri 38 5 Yanıtla
  • İlhan Albayrak: Bakalım merihden o güçlü kullar gelince nereye kaçacaksınız katil İsrail Allah senin belanı versin 22 1 Yanıtla
  • musa kılıç: kitapsız köpekler asıl iğdami sizin gibi köpekler hak edıyor 1 0 Yanıtla
  • musa zorlueri: Tam bir dangalak. 0 0 Yanıtla

Advertisement