Kraliçe Elizabeth'in 1947 yılında evlendiği Prens Philip ile tanışmalarından sonra yazdığı iki sayfadan oluşan mektup, İngiltere'nin Wiltshire kentindeki Chippenham Müzayede Salonu'nda 14 bin 400 Sterline (yaklaşık 60 bin TL'ye) adı açıklanmayan özel bir koleksiyoncuya satıldı.
HENÜZ KRALİÇELİK TACINI GİYMEMİŞTİ
21 yaşındayken kaleme aldığı aşk mektubunda, 2. Elizabeth, henüz kraliçelik tacını giymemiş bir prensesken tanıştığı Prens Philip ile yeni başlayan ilişkilerini ve Londra'nın gece kulüplerinde dans ettiklerini anlatıyor.
68 YILDIR EVLİLER
Sky News'in haberine göre, Prenses Elizabeth yazdığı mektubu Prens Philip ile evlenmelerinden birkaç ay önce çiftin düğünüyle ilgili kitap kaleme alan yazar Betty Shew'e teslim etti.
Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip, 68 yıldır evli.
Son Dakika › Dünya › Kraliçe'nin Aşk Mektubu, 60 Bin TL'ye Satıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.