Küçük çocuğu dudağından öpüp skandal sözler söyleyen Dalai Lama özür diledi: Şaka yaptım - Son Dakika
Dünya

Küçük çocuğu dudağından öpüp skandal sözler söyleyen Dalai Lama özür diledi: Şaka yaptım

Hindistan'da katıldığı bir organizasyonda kendisine sarılmak isteyen çocuğu dudağından öpen ve "dilimi em" diyen Tibet'in ruhani lideri Dalai Lama, özür diledi. Dalai Lama'nın ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Dalai Lama, sık sık bu tür etkinliklerde ve kameralar kayda girmeden önce de böyle masumane ve oyuncu şakalaşmalar yapabiliyor" ifadeleri kullanıldı.

10.04.2023 13:55  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tibet'in ruhani lideri Dalai Lama, Hindistan'da geçtiğimiz Şubat sonunda Dharamshala'daki tapınağında yapılan bir organizasyona katılmış ve yaklaşık 100 çocukla bir araya gelmişti.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Organizasyona ilişkin sosyal medyada yayılan videoda bir çocuğun Dalai Lama'ya, "Size sarılabilir miyim?" diye sorduğu görülürken sonrasında yaşananlar büyük tepki çekti. Çocuğun ruhani lidere sarılıp yanağından öpmesinin ardından Dalai Lama, "Bence bir de buradan" deyip çocuğu dudağından öptü. Dalai Lama daha sonra alnını çocuğun alnına dayayıp "dilimi em" dedi.

Küçük bir çocuğu dudağından öpüp 'Dilimi em' diyen Dalai Lama özür diledi: Şaka yaptım

DALAİ LAMA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin gündem olması ve büyük tepki çekmesinin ardından Dalai Lama'dan açıklama geldi. Dalai Lama'nın ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Dalai Lama, çocuktan ve ailesinden ve dünyanın etrafındaki arkadaşlarından onu kıran sözleri dolayısıyla özür diliyor" ifadeleri kullanıldı.

Küçük bir çocuğu dudağından öpüp 'Dilimi em' diyen Dalai Lama özür diledi: Şaka yaptım

"MASUMANE ŞAKALAŞMALAR YAPABİLİYOR"

Dalai Lama'nın ayrıca yaptığından pişmanlık duyduğu da belirtilirken "Dalai Lama, sık sık bu tür etkinliklerde ve kameralar kayda girmeden önce de böyle masumane ve oyuncu şakalaşmalar yapabiliyor" denildi.

Küçük çocuğu dudağından öpüp skandal sözler söyleyen Dalai Lama özür diledi: Şaka yaptım

Son Dakika Dünya Küçük çocuğu dudağından öpüp skandal sözler söyleyen Dalai Lama özür diledi: Şaka yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mustafa bağcı: Müşrikler necisin... pisliktir.. 134 15 Yanıtla
  • mert çelik: ıyıkı daha oteye gıtmemıs 117 1 Yanıtla
  • Ali Kublay: Ruhban sı ıfının olduğu her yerde çıkar ve istismar vardır maalesef İslamiyete ruhban sınıfı olmasada bizdede bu işi şıh hoca alim seyh ismi altında gerçekleştirmeye çalışıyorlar 75 18 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Dallamaya bak....utanmaz herif 81 0 Yanıtla

Advertisement