Lise Tuvaletinde Kavga Eden Genç Kız Kurtarılamadı - Son Dakika
Dünya

Lise Tuvaletinde Kavga Eden Genç Kız Kurtarılamadı

ABD, Delaware'de perşembe günü, 16 yaşındaki Amy Joyner, okul arkadaşlarıyla tuvalette kavga etti. Ağır yaralanan genç kız ağır yaraları nedeniyle kurtarılamadı.

22.04.2016 14:15  Güncelleme: 15:00

Toplum içerisindeki şiddet her geçen sene biraz daha korkutucu hal alıyor. Özellikle şiddetin giderek gençlerde ve çocuklarda yaygınlaşması endişe yaratırken bir lisenin tuvaletinde yaşananlar olayın ne kadar üzücü boyutlara ulaştığını gösterir nitelikte.

OKUL TUVALETİNDE DEHŞET!

16 yaşındaki Delawareli kız, perşembe günü okul tuvaletinde diğer kızlarla kavga ederken yaralandı ve öldü. Okul müdürü Stanley Spoor'un söylediğine göre, kavga 8.15'te, derslerin başladığı sırada yaşandı. Ölen kızın adı yayınlanmadı fakat arkadaşları ölen kişinin Amy Inita Joyner olduğunu söyledi.

Müdür Spoor, olaya iki kızın daha dahil olduğunu ve sorgulandıklarını söyledi. Kavgadan sonra, genç kız hastaneye kaldırıldı fakat yaralarından dolayı kurtarılamadı.

Okul, perşembe günü tüm dersleri iptal etti.

Lise Tuvaletinde Kavga Eden Genç Kız Kurtarılamadı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Lise Tuvaletinde Kavga Eden Genç Kız Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • 06: Şımarık ergenler, 9 1 Yanıtla
  • son kararim: Bin tane kopegim olsun şimdiki pislik çocuklardan çocuğum olmasın istemiyorum 7 0 Yanıtla
  • EGO YÜZÜNDEN: olan olaylar genellikle hep"ego" yüzünden olmaktadir.. 1 1 Yanıtla
    Sansar: Ego mu ne egosu la ego ne arar la okulda 1 0 SAMURAY: cok dogru tespit etmissin bilader,gencler genellikle egoist oluyorlar. 0 0
  • 1isi: Din elden gidiyor 0 1 Yanıtla
    Rizar ab: Hristiyanlık mi???ne dininden bahsediyorsun önce haberi oku cahil 1 0 Yetmiş yedi: Din gitmez senin conta yanmis 1 0

Advertisement