Yaşam şartları ve yolsuzluğu protesto eden bir kişi kendini yaktı! O anlar anbean kaydedildi - Son Dakika
Dünya

Yaşam şartları ve yolsuzluğu protesto eden bir kişi kendini yaktı! O anlar anbean kaydedildi

Mısır'da yaşam koşullarını ve yolsuzluğu protesto eden bir kişi, başkent Kahire'deki Tahrir Meydanı'nda kendini ateşe verdi. O anlar bir vatandaş tarafından videoya alındı.

13.11.2020 12:06  Güncelleme: 14:22

Sosyal medyada yer alan bir görüntüye göre, 40 yaşlarındaki Mısırlı Muhammed Hüsni, mali durumundan ve yolsuzluktan şikayet ederek kendini yaktı.

YOLSUZLUKLARI ORTAYA ÇIKINCA İŞTEN ATILMIŞ

Hüsni, kendini ateşe vermeden önce çektiği videoda ise "devlet içindeki üst düzey yetkililerin yolsuzluklarını ortaya çıkarması nedeniyle işinden atıldığını ve İçişleri Bakanlığına bağlı Ulusal Güvenlik Kurumu tarafından sorguya çekildiğini" ifade etti.

"ÜLKEM SENİ HIRSIZLAR YÖNETİYOR"

Hüsni, "Ülkem, seni hırsızlar yönetiyor" sloganları attıktan sonra kendini ateşe verdi. Sosyal medya kullanıcıları ise Hüsni'yi, Aralık 2010'da kendini yakarak Arap Baharı'nın başlamasına neden olan Muhammed Buazizi'ye benzetti.
Yaşam şartları ve yolsuzluğu protesto eden bir kişi kendini yaktı! O anlar anbean kaydedildi
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Yaşam şartları ve yolsuzluğu protesto eden bir kişi kendini yaktı! O anlar anbean kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • FARUK : NE YAPSIN İNSANLAR HAYAT ÇOK ZOR 6 2 Yanıtla
  • müslüm: neden bu ülkede kendini yakmak zorunda kalanları da haber yapmadınız. ucu hükümete onun politikalrına değeceği için mi 0 0 Yanıtla

Advertisement