Motorsiklet Sürücüsü Kaza Üstüne Kaza Geçirdi - Son Dakika
Dünya

Motorsiklet Sürücüsü Kaza Üstüne Kaza Geçirdi

Tayland'ta eşine ender rastlanan bir kaza gerçekleşti. İlginç kazada, bir motorsiklet sürücüsüne önce başka bir motorsiklet ardında da kamyonet çarptı.

24.12.2015 17:07  Güncelleme: 17:35

Tayland'ın Puket Adası'nda çok ilginç bir kaza meydana geldi. Puket'in trafik açısından genelde sakin bir caddesi olan Thepkrassatri yolunda önce iki motosikletin birbirine çarptığı kazada, iki motosiklet sürücüsü de yola savruluyor. İki sürücü de kazayı hafif sıyrık ve yaralarla atlatıyorlar.

HAVADA TAKLALAR ATTI

Yolun ortasında kalan motosiklet sürücüsü kazanın etkisiyle sersemlemiş şekilde ayakta durmaya çalışırken, geriden gelen beyaz bir kamyonet önce selektör yapıyor. Yavaşlamadan yoluna devam eden beyaz kamyonet yolun ortasındaki talihsiz motosiklet sürücüsüne çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle havada taklalar atan adam yolun ortasına kötü şekilde düşüyor. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan talihsiz sürücünün yaşadığı ikinci kaza sonucu kolu ve kalçası kırıldı.

Motorsiklet Sürücüsü Kaza Üstüne Kaza Geçirdi

Son Dakika Dünya Motorsiklet Sürücüsü Kaza Üstüne Kaza Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • saygı: kamyonet sürücüsü tam bir trafik magandası,o adama çarpmasa diğer yerde yatanın da kamyonetin olduğu şeritte kafası ona çarpacak.trafikte böylesine saygısız çok kişi var malesef,yazık adama. 5 0 Yanıtla
  • fenerbahçe: videoyu izledim kimsenin umrunda degıl sankı günde defalarca oluyormuş havası var :)) 4 0 Yanıtla

Advertisement