Oscarlı Oyuncu, Kaza Yapan Sürücüyü Yanmaktan Son Anda Kurtardı - Son Dakika
Dünya

Oscarlı Oyuncu, Kaza Yapan Sürücüyü Yanmaktan Son Anda Kurtardı

California'da yaşanan kazada, Oscarlı oyuncu Jamie Foxx, alev alan otomobildeki sürücüyü yanmaktan son anda kurtardı.

21.01.2016 12:16  Güncelleme: 12:45

Güney California'da yaşanan olayda, oyuncu Jamie Foxx ve bir ilkyardım uzmanının kaza yapan sürücüyü araç alev almadan birkaç saniye önce kurtardığı öğrenildi.

KAZAYI EVİNDEN DUYDU

California otoyol devriyesi Ventura bölgesinde bir aracın hendeğe girdikten sonra sürücünün hakimiyetini kaybettiğini, bir kaç takla atarak yoldan çıktığını belirtti. Foxx'un kazayı evinden duyduğu ve polisi aradıktan sonra evinden çıkarak kaza mahalline gittiği, yoldan geçmekte olan sağlık görevlisiyle sürücüyü kurtarmak için müdahale ettiği açıklandı.

YANMAKTAN SON ANDA KURTARDI

Olaydan sonra açıklama yapan Foxx, "Kazayı duyunca hemen olay yerine gittim. Yolda gitmekte olan biriyle camı kırıp, emniyet kemerini kestik. Ardından sürücüyü çıkardık. Biz onu çıkardıktan saniyeler sonra araç alev aldı." ifadelerini kullandı. Foxx'un kurtardığı 32 yaşındaki Brett Kyle ünlü oyuncuya teşekkür ederken, Foxx yaptığının kahramanlık olmadığını ve başkası da olsa aynısını yapacağını söyledi.

Oscarlı Oyuncu, Kaza Yapan Sürücüyü Yanmaktan Son Anda Kurtardı

Son Dakika Dünya Oscarlı Oyuncu, Kaza Yapan Sürücüyü Yanmaktan Son Anda Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • lütfü: Reklam için yapmıştır 0 9 Yanıtla
  • Düşünce: Müslüman olmasa bile bu dünyada mükafatıni alır. İmanla kabre girmemiş ise azabı hafifletilir. Birde insan çok kıymetli bir varlık olduğu için bu durumlarda insan olması yeter. 8 0 Yanıtla
  • 1: Hemen hemen her haberin altında,,Allah yardım etsin,Allah belasını versin,Allah bildiği gibi yapsın,Allah rahmet eylesin,inşallah,maşallah,,gibi dualar,beddualar görmek mümkün.SORU:Bu sadece ağız alışkanlığı,inanç,yoksa dalga geçmek mi? Birde kendini çok aydın,entellektüel sanan kişiler,sadece,,lan,yuh,mal,çüş,oha,,gibi birkaç argo kelimelerle yorum yapmaktadırlar.Ben utancımdan yerin dibine giriyorum.SORU:Burası babanızın çiftliği mi? 4 1 Yanıtla
  • tekin: seyir halindeki araçlar durup aracin nasıl yandığını mal mal izlerlerdi 4 0 Yanıtla

Advertisement