Sosyal Medya Fenomeni Bry İlk Albümünü Piyasaya Sürdü - Son Dakika
Dünya

Sosyal Medya Fenomeni Bry İlk Albümünü Piyasaya Sürdü

Sosyal Medya Fenomeni Bry İlk Albümünü Piyasaya Sürdü

Brian O'Reilly sahne adıyla Bry, ilk albümü 'Blurryface'yi piyasaya sürdü.

14.11.2016 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brian O'Reilly sahne adıyla Bry, ilk albümü 'Blurryface'yi piyasaya sürdü. Youtube ve Twitter'da yüz binlerce kişinin takip ettiği ve melodileriyle sosyal medyayı yıkıp geçen Bry, bir kaç yıl önce dünyayı dolaşmaya başladı ve şimdiye kadar 65 ülkeyi ziyaret etti. Şimdi eşi olan kız arkadaşıyla gezilerini bloğunda paylaşan Bry'ın ünü kısa zamanda dünyaya yayıldı.

Bry kariyerinden şu sözlerle bahsediyor:

"Evet yaptığım dünyayı dolaşmak ve çevrim içi hesaplarımdan mesela Twitter'dan yaşadıklarımı paylaşmak. Şu parka saat üçte gideceğim ve gitarım yanımda olacak bana katılın diyorum ve yeteri kadar kişi olumlu cevap yazarsa orada bir mini konser veriyorum. Evet son yıllarda bunu yapıyorum, benim işim bu."

Bry'in çalışmaları karşılıksız kalmadı ve alternatif rock grubu Snow Patrol'un yapım şirketiyle kendi ismini taşıyan ilk albümü için bir kontrat imzaladı.

Bry bu anlaşmayı anlattı:

"Snow Patrol'u hiç duydunuz mu? Benim en favori müzik grubumdur. Onlarla bir anlaşma imzaladım ve bana gayet çalışılası bir menajer buldular. Oldukça iyi bir yapım şirketi… Beni son konserimde görmüşler ve öyle tanıştık. Son konserimdi diyorum çünkü tek başıma bu işi yapmaktan yorgun düşmüştüm, strese giriyordum. Tam pes etmek üzereyken şans eseri Snow Patrol devreye girdi."

Bry sanal ortamdaki başarısının ardından gerçek dünyada adını hızlı bir şekilde duyuracağa benziyor.

Auteur:

Tags:Gepost: 14 november 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Sosyal Medya Fenomeni Bry İlk Albümünü Piyasaya Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti
    12:01 İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e yükseldi. İsrail'in saldırılarına öldürülen gazeteci sayısı ise 137 oldu.

  • İsrail, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya geçişini kısıtlıyor
    11:57 İsrail, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya geçişini kısıtlıyor

    İsrail, ramazan ayının üçüncü cumasında da Batı Şeria'daki Filistinlilerin Mescid-i Aksa'da namaz kılmak için Kudüs'e geçişinde kısıtlamalarını uygularken, çok sayıda kişinin geçişine izin vermedi. İsrail güçleri, kontrol noktalarında kimlik kontrolü yaparak geçmek isteyen Filistinlilere engel oldu. Özel izinleri olan bazı Filistinlilerin de Kudüs'e girişi engellendi. İsrail'in bu kısıtlamaları, Filistinlilerin Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya ulaşmasını engellemek için yapıldığı düşünülüyor.

  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.


Advertisement