TikTok'ta yaşanan olay kimilerine ilginç, kimilerine iğrenç geldi! Kendi sütünden yaptığı tereyağını kocasına yedirdi - Son Dakika
Dünya

TikTok'ta yaşanan olay kimilerine ilginç, kimilerine iğrenç geldi! Kendi sütünden yaptığı tereyağını kocasına yedirdi

Laura isimli kadının sosyal medyada yayınladığı video kimilerine "iğrenç", kimileri de "ilginç" geldi. Laura, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, kendi sütünden ürettiği tereyağını kocasına yedirdiğini anlattı.

27.10.2021 12:08  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TikTok'ta@laurahall53 isimli kadının paylaştığı video çok konuşuldu. Laura isimli kadın, kendi sütünden ürettiği tereyağını kocasına yedirdiğini söyledi. Kimileri kadının yaptığını iğrenç bulurken, kimileri de ilginç buldu. Ancak videoya asıl damga vuran, tereyağının tadıyla ilgili oldu.

"TADINI ÇOK GÜZEL BULDU"

Laura, kocasının tereyağının tadını çok güzel bulduğunu belirterek, "Evet ilk bakışta size ilginç gelebilir ancak kocam bana tadının çok güzel olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

SÜRAHİ İÇİNDE SARIYA DÖNENE KADAR BEKLETTİ

Laura, tereyağının yapılışı hakkında da şu bilgileri verdi: Göğsümden sağdıktan sonra sarıya dönene kadar beklettim. Ardından da krema kıvamına getirdim. Son aşamada da kalıplaştırdım." Genç kadının anlattıkları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

TikTok\'ta yaşanan olay kimilerine ilginç, kimilerine iğrenç geldi! Kendi sütünden yaptığı tereyağını kocasına yedirdi

Son Dakika Dünya TikTok'ta yaşanan olay kimilerine ilginç, kimilerine iğrenç geldi! Kendi sütünden yaptığı tereyağını kocasına yedirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Faruk Kırıcı: insan sütü insana en faydalı süttür kadın kocasını çok seviyormuş ???? 82 167 Yanıtla

Advertisement