Tuvaletleri tıkanan aile, tamircinin borudan çıkardığı prezervatifleri görünce kızlarının ve oğullarının odasına koştu - Son Dakika
Dünya

Tuvaletleri tıkanan aile, tamircinin borudan çıkardığı prezervatifleri görünce kızlarının ve oğullarının odasına koştu

TikTok fenomeni ve model Deserea Rachel'in evindeki klozet tıkandı. Ailesi, eve tamirciyi çağırdı. Tamircinin tıkanan borudan çok sayıda prezervatif çıkarmasının ardından anne ve babası ilk olarak ağabeyinin odasına gitti ancak ağabeyinin durumu reddetmesinin ardından Rachel, prezervatiflerin erkek arkadaşına ait olduğunu itiraf etti. Rachel, yaklaşık 4 ay boyunca prezervatifleri klozete attığını belirtti.

27.12.2021 15:58  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Model Deserea Rachel'in sosyal medya hesabından paylaştığı video, sosyal medyada bir anda çok konuşulanlar arasına girdi. Şu anda TikTok'ta çok sayıda takipçisi bulunan Rachel, geçtiğimiz yıllarda başına gelen olayı takipçilerine aktardı.

EVİN KLOZETİ TIKANDI

Rachel'in anlatımına göre, ailesiyle yaşadığı sırada bir gün evlerinin klozeti tıkandı. Ailesi, ne yapacağını düşündükten sonra eve tamirci çağırdı. Tamirci, kısa süreli uğraşının ardından borudan çok sayıda prezervatif çıkardı.

ÖNCE OĞULLARININ ODASINA GİTTİLER

Aile üyeleri, başlarına gelen durumun ardından hemen çocuklarının odasına koştu. İlk olarak erkek çocuklarının odasına giren aile, prezervatifleri onun atıp atmadığını sordu. Ancak ailenin erkek çocuğu, suçlamaları kesin bir dille reddetti.

KIZLARINA DA AYNI SORUYU SORDULAR

Öfkeli anne ve baba, bu sefer de kızları Rachel'in odasına girerek, prezervatifleri onun atıp atmadığını sordu. Önce direten Rachel, daha sonra ise prezervatifleri kendisinin attığını kabul etti.

4 AY BOYUNCA ATMIŞ

Rachel, erkek arkadaşının, ailesinin evine sık sık geldiğini ve ikisinin cinsel ilişkiye girdiğini belirtti. Genç kız, bu ilişkiler sırasında kullandıkları prezervatifleri ise 4 ay boyunca klozete attığını anlattı. Video kısa süre içerisinde çok sayıda görüntülenme aldı.

Tuvaletleri tıkanan aile, tamircinin borudan çıkardığı prezervatifleri görünce kızlarının ve oğullarının odasına koştu

Son Dakika Dünya Tuvaletleri tıkanan aile, tamircinin borudan çıkardığı prezervatifleri görünce kızlarının ve oğullarının odasına koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement