"Egitimnerede.com" Eğitim Alanında Liderliğe Koşuyor - Son Dakika
Eğitim

"Egitimnerede.com" Eğitim Alanında Liderliğe Koşuyor

"Egitimnerede.com" Eğitim Alanında Liderliğe Koşuyor

Bünyesinde barındırdığı özellikler ile velilerin öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarını şikayetlerini sorularını objektif bir bakış açısı ile öne çıkaran, egitimin ve öğretimin Türkiye genelinde gelişmesi için projeler ve çalışmalar yapan egitimnerede.com bu yılda birçok özelliği ile ön plana çıkmayı başarıyor.

06.07.2013 00:59

Eğitimnerede.com un sunduğu özellikler neler isterseniz hep birlikte inceleyelim.

Haberler: haberler bölümünde bütün ajanslardan ve eğitim öğretim kurumlarından yararlanan egitimnerede.com ayrıca birçok kurum ile röportaj yapmakta halkımızı doğrudan ilk ağızdan bilgilendirmektedir.

Soru-Cevap: soru cevap bölümü bütün kullanıcıların üye olmadan soru sorabileceği ve cevap alabileceği bir bölüm. Bizim tavsiyemiz üye olup soru girmekten yana. Üye olup girdiğinizde sorunuza cevap geldiğinde mail ve profil yolu ile uyarılacaksınız.

Şikayetim Var: Yapacağınız tüm şikayetler eğitimnerede.com tarafından değerlendirmeye alınarak takip edilir. Abbas Güçlü'nün özellikle ehemmiyet verdiği şikayetler bölümü egitim-öğretimin adeta sınav tahtası olmuştur.

Özel Okullar: Tüm özel okulların taban tavan puanlarını ve fiyatlarını bulabilirsiniz.

Mesleki Yönelim Testi: uzmanlar tarafından hazırlanan 63 soruluk mesleki yönelim testi piyasada paralı olarak uygulanmaktadır. Fakat egitimnerede.com TRT Akıllı tercih porgramı ile yaptığı çalışma sonucunda kullanıcılarına testi bedava olarak uygulamaktadır. Bu bölümde gördüğümüz güzel taraflardan biride, size uyan bölümlerin taban ve tavan puanlarını test sonucuna göre sıralayabilmenizdir.

Dökümanlar: Öğrencilerin ve öğretmenlerin her alanda güncel dökümanlara ulaşması sağlıyor egitimnerede.com. Ayrıca egitimnerede.com'da profil açarsanız istediğiniz dökümanları profilinizde saklayabiliyorsunuz. Buda size heryerden ve her zaman dökümanlarınıza ulaşmanızı sağlıyor.

Güçlü Gündem: Abbas Güçlü'nün her hafta egitim ile alakalı kısa video yorumunu bulabilirsiniz. Ayrıca doğrudan Abbas Güçlü'ye soru sorabilirsiniz.

Okul Arama: Türkiyede bulunan tüm anaokulları, ilkokullar,ortaokullar,liseler, üniversiteler, dershaneler, araştırma merkezleri vb. birçok eğitim kurumuna kısa bir arama ile ulaşabilirsiniz. Aradığınız kurumun detay sayfasına girerek iletişim adresine, fotoğraflarına, kurum bilgilerine, haberlerine ve duyurularına ulaşabilirsiniz.

Kurum Sayfaları: Kurum sayfaları bir kurumun kullanıcılarına iletmek istediği tüm başlıkları içerir. Hakkımızda, fiziki şartlar, genel bilgiler, haberler, duyurular, veli rehberi ve fotoğraflar bölümü içerdiği başlıklardır. Ayrıca kurum çalışanlarını ve öğrencilerini kurum profil sayfasına ekleyerek öğretmenleri ve öğrencileri ile iletişime geçebilir. Egitimnerede.com saha sonraki çalışmalarında bedava online test hazırlama ve bu testleri sınıf içi ve kurum içinde online uyugulama olanağı sunacak.

Örnek kurum sayfası için tıklayınız

Kişi Profil: Kişi profil sayfası sosyam medya profillerinden ayrı olarak eğitimi ön plana çıkaran bir yapısı vardır. Burada istediğiniz dökümanları saklayabilir, soru-cevap bölümünü takip edebilir. ilan verebilir, çalıştığınız kurumlara bağlanabilir, dosya paylaşımızda bulunabilirsiniz. Ayrıca sınıf, klüp, öğretmen vb grupları oluşturabilir, takip edebilir veya katıılabilirsiniz.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim 'Egitimnerede.com' Eğitim Alanında Liderliğe Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement