Özel bireyler, Lavanta Kokulu Safran Bahçesi'ni gezdi - Son Dakika
Eğitim

Özel bireyler, Lavanta Kokulu Safran Bahçesi'ni gezdi

Özel bireyler, Lavanta Kokulu Safran Bahçesi\'ni gezdi

Safranbolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel bireyler, Safranbolu Sanayi ve Ticaret Odası ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün proje ortağı olduğu Lavanta Kokulu Safran Bahçesi'ni gezdi. Çocuklar lavanta kokuları arasında hoşça vakit geçirip bol bol fotoğraf çekildi. Safranlar çiçek açtığında çocuklar bahçeyi tekrar ziyaret edecekler. Proje sayesinde ilçeye kazandırılan bahçe için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile oda yetkililerine teşekkür edildi.

24.08.2023 11:52

Safranbolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel bireyler, Lavanta Kokulu Safran Bahçesi'ni gezdi.

Safranbolu Sanayi ve Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile odanın proje ortağı olduğu bahçeyi gezen çocuklar hoşça vakit geçirdi.

Safranbolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kemal Özer, çocukların lavanta kokuları arasında hoşça vakit geçirip bol bol fotoğraf çekildiğini belirtti.

Ekimde safranlar çiçek açtığı zaman çocuklarla yine bahçeyi ziyaret edeceklerini bildiren Özer, projeyi ilçeye kazandıran İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile oda yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Özel bireyler, Lavanta Kokulu Safran Bahçesi'ni gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement