Salıpazarı Belediyesi Gençlere Ücretsiz Kurs Veriyor - Son Dakika
Eğitim

Salıpazarı Belediyesi Gençlere Ücretsiz Kurs Veriyor

Salıpazarı Belediyesi Gençlere Ücretsiz Kurs Veriyor

Salıpazarı Belediyesi, ilçede meslek sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz kurslar düzenliyor. POMEM, PMYO, Milli Savunma Üniversitesi ve BESYO sınavlarına hazırlanan gençlere teorik ve pratik eğitimler veriliyor. Kurslara Belediye ekipman desteği sağlıyor ve geçen yıl başarı gösteren gençlerin sayısı 19 olarak açıklandı.

27.11.2023 10:15  Güncelleme: 10:22

Salıpazarı Belediyesi ilçede meslek sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz kurs veriyor.

Belediye tarafından açılan kurslarda, POMEM, PMYO, Milli Savunma Üniversitesi ile BESYO sınavlarına hazırlanan gençlere teorik ve pratik eğitimler veriliyor.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle açılan ücretsiz kurslara Belediye ekipman desteği sağlıyor.

Elliden fazla gencin kayıt olduğu kurslar iki grup ile Salıpazarı Spor Salonu'nda devam ediyor. Geçen yıl da verilen eğitimlere devam eden gençlerden 19'u sınavlarda başarı göstermişti.

Belediye Başkanı Halil Akgül, "Parkur eğitimlerimizi son üç yıldır ücretsiz bir şekilde gençlerimizin istedikleri bölümleri kazanmaları için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içinde devam ettiriyoruz. Gençlerimiz kazandıkça bizler de mutlu oluyoruz. Bu sene de gençlerimizin hedeflerine ulaşmaları için gereken desteği vermeye devam ediyoruz. Tüm gençlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Salıpazarı Belediyesi Gençlere Ücretsiz Kurs Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement