Afrikalı Güzel Kız İzmir'de Açılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Afrikalı Güzel Kız İzmir'de Açılıyor

Afrikalı Güzel Kız İzmir\'de Açılıyor

Abdullah Özmelek, Tariş İncir Birliği'nden Kiraladığı Alanda Afrikalı Güzel Kızın Adı Dediği 'Loujain' Gece Kulübünü Açacak.

19.11.2009 04:53

Abdullah Özmelek, Tariş İncir Birliği’nden kiraladığı alanda Afrikalı güzel kızın adı dediği ‘LouJain’ gece kulübünü açacak.

İZMİR’de Port Marche, Atelier Michelle gibi mekanları eğlence hayatına kazandıran işletmeci Abdullah Özmelek, Alsancak’ta Tariş İncir Birliği’nden kiraladığı 3 bin 200 metrekarelik alanda gece kulübü ‘LouJain’i hayata geçiriyor. Aydın Öncel ve Mustafa Küçük’ün de ortak olduğu işletmede 6  farklı restoran aynı anda hizmet verecek. 2 bin 500 kişilik gece kulubünde ise Amsterdam’dan gelen dans ve show ekibi 6 gece sahne alacak. Mekan, 27 Kasım’da kapılarını açacak.

15 milyon euro

LouJain’de çalışmalar gece gündüz devam ederken, açılışı Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 27 kasıma yetiştirmeyi planlayan Özmelek, yatırımın toplam bedelini 1.5 milyon Euro olarak açıkladı. İşletmeleri seçerken çok büyük özen gösterdiklerini belirten Özmelek, iki katlı mekanın 3 bin 200 metrekare kullanım alanına sahip olduğunu belirterek işletmede Cafe de Paris, Kasap Steak House, Le Trio, İzmir Sushi, Red Dragon Chinese ve Yaya Froso olmak üzere 6 farklı alt restoranın bulunacağını söyledi. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Afrikalı Güzel Kız İzmir'de Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement