Amasya Belediyesi Zabıta Ekipleri Pazar Yerlerinde Etiket Denetimi Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

Amasya Belediyesi Zabıta Ekipleri Pazar Yerlerinde Etiket Denetimi Yaptı

Amasya Belediyesi Zabıta Ekipleri Pazar Yerlerinde Etiket Denetimi Yaptı

Amasya Belediyesi zabıta ekipleri, pazar yerlerinde etiket denetimi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, denetimlerde aksaklıkların tespit edilerek esnafların bilgilendirildiğini açıkladı. Başkan Çelik, pazar yerindeki düzenin korunması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti ve vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gelişi güzel konulan ürünlerin kaldırıldığını ifade etti. Ayrıca, satışa sunulan gıdaların halk sağlığına uygun olup olmadığının da kontrol edildiği vurgulandı. Denetimlerin süreceği bildirildi.

22.09.2023 11:05

Amasya Belediyesi zabıta ekipleri pazar yerlerinde etiket denetimi yaptı. Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, denetimlerde aksaklıkların tespit edilerek esnafların bilgilendirildiğini açıkladı.

Başkan Çelik, "Pazar yerindeki düzen konusunda titiz bir çalışma yürüten ekiplerimiz tezgah önlerine satış amacıyla gelişi güzel konulan ürünleri de kaldırtarak vatandaşlarımızın bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor" dedi.

Satışa sunulan gıdaların halk sağlığına uygun olup olmadığının da kontrol edildiğine değinen Çelik, denetimlerin süreceğini söyledi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Amasya Belediyesi Zabıta Ekipleri Pazar Yerlerinde Etiket Denetimi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement