Arçelik'ten "İdeal Pc" ile Her Eve Teknoloji - Son Dakika
Ekonomi

Arçelik'ten "İdeal Pc" ile Her Eve Teknoloji

Arçelik\'ten "İdeal Pc" ile Her Eve Teknoloji

Arçelik, Tam Donanımlı ve Güvenli İnternet Erişimi Sağlayan İdeal Pc ile Teknolojiyi Evlere Taşıyor.

07.03.2008 16:04

Arçelik, tam donanımlı ve güvenli internet erişimi sağlayan İdeal PC ile teknolojiyi evlere taşıyor.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, İdeal PC, herkes için bir eğitim paketi içeriyor. Kullanıcılar, paketten çıkacak eğitim kuponunu kullanarak internet üzerinden eğitim yapabilme imkanına kavuşuyor. Bu eğitim kapsamında kullanıcıların alacağı dersler arasında, "Temel bilgisayar eğitimi", "Windows Vista eğitimi", "İnternet ve e-posta kullanım eğitimi", "Microsoft Word 2007 ile temel yazışmalar yapabilme eğitimi", "Microsoft Excel 2007 ile temel hesaplamalar eğitimi", "Microsoft Powerpoint 2007 ile resimlerinizi ve farklı sunumlarınızı görsel hale getirebilme eğitimi", "Microsoft Outlook 2007 ile e-posta gönderimi ve kullanımı", "Microsoft Onenote 2007 ile notlarınızı ve ödevlerinizi organize bir şekilde düzenleme eğitimi" gibi pek çok bilgi yer alıyor.

Arçelik İdeal PC'nin içerdiği, bilgisayarda daha fazla kullanım kolaylığı, güvenlik ve eğlence özellikleri sağlayan bir sürüm olan "Vista Home Premium" sürümü sayesinde kullanıcılar, Windows Media Player; dijital fotoğrafları, filmleri, televizyon kanallarının canlı yayınlarını izleme ve kaydetme, müzik dinleme, DVD filmleri izleme olanağını da elde ediyor.

Bilgisayar kullanımını kolaylaştıran bir özellik, "İdeal PC Windows Kenar Çubuğu" ise, faydalı internet linklerini, yemek tarifi ve internet bankacılığı sitelerinin adreslerini sunarken, İdeal PC paketinin içinde yer alan "TTNet ADSL bağlantısı" ile internete hemen bağlanabiliyor. Ayrıca TTNet'in sunduğu, kurulumu ve kullanımı kolay Aile Koruma Şifresi ile çocuklar internette koruma altına alınabiliyor. Bu şifre sayesinde çocuklar ailelerinin istediği saatlerde internete bağlanıyor.

Arçelik'in sağladığı yerinde ve ücretsiz ADSL kurulum hizmetinden de faydalanmak mümkün. Bilgisayarların yanında ADSL modemleri bedelsiz temin edebilmek için, tüketicilerin TTNet hat aboneliği hizmetinden 24 ay süreyle bedeli karşılığı yararlanacaklarını Arçelik yetkili satıcılarına bir taahhütname ile beyan etmeleri gerekiyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Arçelik'ten 'İdeal Pc' ile Her Eve Teknoloji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement