"Avea Zirve" - Son Dakika
Ekonomi

"Avea Zirve"

"Avea Zirve"

Avea, çalışanlarını "Avea Zirve"de buluşturdu.

17.04.2012 16:50

Avea zirveye giden yolculuğunu "Avea Zirve"de çalışanları ile paylaştı. "Biz bir Olduk, Oyunun Kurallarını Bozduk" temalı Zirvesi'nin iş dünyasından konuğu ise bankacılık sektönün lideri Garanti Bankası CEO'su Ergun Özen oldu

Mobil iletişim sektörünün en hızlı büyüyen genç ve dinamik operatörü Avea, yaklaşık 2 bin çalışanını bir araya getirdi. Avea Zirvesi 2012 adıyla ve "Biz Bir Olduk, Oyunun Kurallarını Bozduk" temasıyla düzenlenen zirve, 4 Nisan tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Fatih Türkmenoğlu'nun moderatörlüğündeki zirvede Avea CEO'su Erkan Akdemir Avea'nın sektörde oyunun kurallarını nasıl bozduğunu anlatırken, grup şirket yöneticileri; Türk Telekom Grup CEO'su Hakam Kanafani, Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt ve TTNET CEO'su Tahsin Yılmaz zirvede, Avea'nın grup için önemini ve kattığı değerleri Avea çalışanları ile paylaştılar.

Marka, Teknoloji, Sahanın Gücü, Digital & Connectivity, Kurumsal itibar, Kurumsal Satış, Müşteri Deneyimi konularında paralel seanslar ile devam eden programda Avealılar "Bir olduk" teması çerçevesinde 2011 yılında sektörde birincilik getiren başarı hikayelerini kahramanlarından dinleme fırsatı yakaladılar. Yönetim Danışmanı Mehmet Kocabaş'ın "Fark Yaratan Takımlar" başlıklı keyifli sunumunun yanısıra, Garanti Bankası CEO'su Ergun Özen ile Avea CEO'su Erkan Akdemir'in liderlik sohbeti, zirvenin en önemli buluşması oldu.

Avea CEO'su Erkan Akdemir, 2011'de Avea'nın çok çalıştığını belirterek; "2011'de

yatırım ve büyümeye tam gaz verdik. Hat-trick yapan Avea 2012'de de frene basmayacak. Avea'yı büyütürken Türkiye'ye de kazandırdık. 2011'de toplam 800 milyon TL yatırım yaptık. Bu yatırım bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 100'lük bir büyüme anlamına geliyor. 2012'de de aynı başarıyı yakalayacağımıza inancım sonsuz. Avea çalışıyor, Türkiye de büyüyor. Bu gurur tablosundaki en önemli paya ise çalışanlarımız sahip. Sektörde rekabeti ve oyunun kurallarını değiştiren baş aktör olmamızın arkasında yatan faktör de Türkiye için çalışıyor olmamız. Bundan sonra da oyunu kuran en önemli oyuncu olacaktır" Bu başarı hikayesi Avealıların Bir Olarak Birlikte başardıklarının hikayesidir." diye konuştu.

Avea'nın 2011 Yılı En İyi Uygulamalarının açıklandığı zirvede, değerlendirme kriterleri kapsamında en başarılı bulunan Sesli IVR, Konuşturan Sayfa & Avea Destek ve Cep ekipleri ödüllendirildi. Zirve kapsamında, 5 ve 10 yıllık çalışanların Kıdem Ödülleri verilirken, Avea Müzik Korosu ve müzik ile ilgilenen çalışanların performansları ise zirve programına renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement