Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Dimitrova, Ocak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Ekonomi

Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Dimitrova, Ocak'ı Ziyaret Etti

Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Rozaliya Dimitrova, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Yaşar Yaman Ocak'ı ziyaret etti.

08.02.2017 12:12

Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Rozaliya Dimitrova, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili Yaşar Yaman Ocak'ı ziyaret etti.

Ocak, makamında kabul ettiği Müsteşar Dimitrova'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti iletti. Ziyarette tır kuyruklarının çözümü ve tır geçiş işlemlerini hızlandırmak amacıyla yapılacak uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü idarecilerinin de hazır bulunduğu ziyarete, Burgaz Gümrük Bölge Müdürü Valeri Stefanov, Burgaz Gümrük Bölge Müdür Yardımcısı Krasimir Futchedzhhiev ve Kapitan Andreevo Gümrük Müdürü Guspodin Guspodinov da katıldı.

Bu arada dün çalışma ziyareti kapsamında Elhovo Bölge Müdürü Yrd. Stoyan Mandaciev ve Kapitan Andreevo Sınır Emniyet Müdürü Emil Gocev de Ocak'ı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bulgaristan Gümrük Müsteşarı Dimitrova, Ocak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement