Buluta Geçmek Maliyet Açısından Efektif Mi? - Son Dakika
Ekonomi

Buluta Geçmek Maliyet Açısından Efektif Mi?

ITSERV Teknoloji Hizmetleri Kurumsal Satış Yöneticisi Taner Erdoğan, buluta geçmek isteyen firmaları bekleyen maliyetleri Wise TV aracılığıyla anlattı.

25.02.2016 13:43

ITSERV Teknoloji Hizmetleri Kurumsal Satış Yöneticisi Taner Erdoğan, buluta geçmek  isteyen firmaları bekleyen maliyetleri Wise TV aracılığıyla anlattı.

Buluta geçmenin maliyet açısından efektif olduğunu çünkü müşterinin ihtiyacı olduğu kadar bir alana sahip olabildiğine dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi: "Orada belli perspektifler içerisinde kalarak yani ne kadar bir disk alanı ihtiyacı varsa o kadarlık bir disk alanı veya network tarafında ne kadarlık bir bant genişliğine ihtiyaç varsa o kadar bir bant genişliğine ihtiyaç olduğu kadar aldığı için çok büyük ölçüde maliyet avantajı sağlıyor. Bulut hizmetleri, aylık ödeme seçenekleri de çok büyük şirketler tarafından avantaj sağlıyor çünkü şirketler aslında bunu bir hizmet geliri olarak gösterdiği için gider tablosunu atıp burada kendilerine avantaj sağlıyor olabiliyorlar. ve istedikleri zamanda sistemlerini kapatıp lokal olarak sistem kullanmak isterlerse de o şekilde bir vazgeçme opsiyonuna sahipler."

Buluta Geçmek Maliyet Açısından Efektif Mi?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Buluta Geçmek Maliyet Açısından Efektif Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement